PARTYINFO

 

CREATIVE PRESENTS HEMISPHERE

Datum konání:
11.02.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Orbith, Subgate, La Dela, Tibiza
Popis:
start: 23:00
 
 
Sobotní Creative odstartuje novou etapu akcí Creative Events

V roce 2017 přichází produkční skupina Creative Events s několika novinkami, které se týkají pořádání eventů pod její hlavičkou. V listopadu uplynulého roku oslavila stěžejní rezidentní noc Creative ve svém domovském klubu Chapeau Rouge úctyhodné desáté narozeniny a členové Creative Events se rozhodli posunout tuto značku o kus dále.

 

Od roku 2017 tak budete moci navštěvovat eventy pod taktovkou této značky nejen v klubu Chapeau Rouge, ale i v dalších klubech po celé ČR. Během prvních dvou měsíců se pod taktovkou Creative Events uskutečnily například eventy s názvem FX Room v pražské Radosti FX, za kterými stojí členové Subgate & Tibiza a nebo Subgateho narozeninový B-day Bash s Loco & Jam v klubu Storm.




V domovském klubu budete moci odteď členy Creative Events vídat na dvou žánrově odlišných večerech, z nichž první se bude zaměřovat převážně na techhouse a techno sound, který budou mít na starosti již zmiňovaní Subgate a Tibiza, a ponese název Creative Events pres. Hemisphere a druhý Creative Events pres. ImPulse se pak poline na vlnách deep house a house music a bude ho kormidlovat ostřílený Rob Smile a Schwing & JR.Schwing aka Schwings project!

Prvním eventem, který proběhne v domovském Chapeau Rouge, bude 11.2. Creative Events pres. Hemisphere s hosty Orbithem a talentovanou producentkou La Delou. O support se postarají Subgate a Tibiza, kteří jsou zároveň majiteli vydavatelství One Way.

Kompletní informace o aktivitách Creative Events naleznete zde.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016