PARTYINFO

 

FX SESSION

Datum konání:
15.02.2017 - středa
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Adam Cloud, Subgate, Tibiza, JR. Schwing
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 20:00, vstup: zdarma
 
 
Další vydání FX Session s fotografem Rafaelem

Třetí únorová středa bude opět patřit večeru s názvem FX Session, na kterém můžete společně s přáteli vychutnat váš oblíbený drink, zaposlouchat se do setů Adama Clouda, Subgatea, Tibizy nebo talentovaného JR. Schwinga a zároveň si odnést i nějaké nové zkušenosti, které se pro toto vydání budou týkat fotografie a focení. Hostem bude známý pražský fotograf Rafael, který tvrdí: "Být nefotogenický znamená nebýt uvolněný!

 

Rafael má za sebou celou řadu úspěchů, mezi které patří například úzká spolupráce s divadly ABC, Rokoko, předními světovými značkami z oblasti automobilismu, módy a samozřejmě také umělci z řad herců, zpěváků, sportovců nebo DJs.

Ateliér Rafael

Společně s fotografem Rafaelem se v prostorách klubu představí i několik modelek, které si můžete ve spolupráci s Rafaelem fotografovat a zlepšit si tak vaše fotografické schopnosti a dovednosti! Více informací k fotografickému workshopu naleznete zde.

Ateliér Rafael
Pro ty, kteří raději upřednostní být nadcházející středu v teple domova, budou vystoupení DJs streamována na fan page Radosti FX.

Začátek akce je ve 20:00 a vstupné je zdarma!

FB event

Více info na www.radostfx.cz.

foto: Ateliér Rafael

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016