PARTYINFO

 

FX ROOM

Datum konání:
10.02.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Golpe, Subgate & Tibiza, Mark Evill, Michael J
Popis:
start 22:00, vstup: 100,- Kč
 
 
Další vydání úspěšné klubovky FX Room jž tento pátek

Po skvělém pilotním dílu tohoto eventu, který se mohl pyšnit skvělou atmosférou až do konce a speciálním hostem DJem Loutkou a jeho ranním setem, se FX Room hlásí opět o slovo a to v pátek 10.2.! Rezidenti večera Subgate a Tibiza si na únorové vydání pozvali tři zajímavé hosty, kteří vás budou společně s nimi bavit až do pozdního rána! Navíc se opět můžete těšit na netradiční uspořádání a setup klubu, díky kterému budete na dosah ruky od vystupujících DJs.

 

Hlavním hostem večera, který si připraví pro FX Room speciální set, je jedinečný showman a skvělý producent Golpe ze španělské stáje Cubbo. Golpe se nejčastěji prezentuje nekompromisním hardtechno soundem, ale čím dál tím častěji ho můžeme slyšet i v techno setech. Během své kariéry vystoupil ve více jak deseti zemích světa, z nichž za zmínku stojí například Venezuela, Slovinsko, Francie, Švýcarsko, Bulharsko nebo Portugalsko. Jedním z jeho splněných snů bylo i vystoupení na prestižním světovém festivalu Awakenings.

Golpe

Druhým vystupujícím je pražskému publiku dobře známý Michael J, jehož jméno je úzce spjato s charitativní akcí Pomáhej s Radostí, která proběhla v druhé polovině roku 2016 právě v Radosti FX a jejíž výdělek putoval na konto dětské onkologie v pražském Motole!

Michael J

Třetím hostem bude rezident pražského klubu Atelier – Mark Evill se skvělým citem pro výběr tracků, které vás budou bavit od samého začátku únorového FX Roomu. Samozřejmě nemůžeme zapomenout ani na rezidenty tohoto večera Subgatea a Tibizu!

Mark Evill

Celý večer se pak bude živě streamovat na facebookovou fan page Radosti FX.

Zde se můžete podívat na záznam setu dvojice Subgate & Tibiza z minulého vydání FX Room:





FB event


Více info na www.radostfx.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016