PARTYINFO

 

MAGNETIC

Datum konání:
05.05.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - PVA Letňany
DJs:
Kryder, Kura, Jewelz & Sparks, Cesqeaux (Barong Family), Nervo, Blasterjaxx, John Culter
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 19:00, vstup: 790,- Kč (cena se zvýší až na 1.290,- Kč), VIP All Inclusive: 2.500,- Kč (cena se zvýší až na 3.500 Kč) www.ticket61.com
 
 
Blasterjaxx přivezou na Magnetic Festival nové EP Nervo se vrací po čtyřech letech na Magnetic Festival
Cesqeaux na květnovém Magnetic Festivalu

Zručný bubeník z muzikantské rodiny, který se věnoval rapu a postupně se přesunul k tvorbě instrumentální hudby. Taková je stručná průprava člena Barong Family, který si říká Cesqeaux (Sesko), jehož cit pro (nejen) trap beaty oslovil před dvěma lety Yellow Claw a bez váhání ho vzali mezi sebe, což dokazuje hned šest společných skladeb za posledních pět let. Zázemí "barongu" mu přineslo možnost nejen spolupracovat s umělci jako Kayzo, Wiwek, San Holo, Mightyfools nebo NGHTMRE, ale také se brzy dostalo na studiová sezení s Davidem Guettou, Martinem Garrixem nebo Afrojackem.

 

To, že začínal nejdříve jako producent, jehož zvuk je jiný a po technické stránce velmi propracovaný, mu velmi brzy otevřelo velké možnosti i co se týče vystupování na zásadních tanečních festivalech. Během let 2015 a 2016 vydal sérii tří EP pod názvem "EAUXMYGOD", obsahující celkem jedenáct skladeb.

Cesqeaux

Yellow Claw & Cesqeaux - "Legends Ft. Kalibwoy"
Yellow Claw & Cesqeaux - "Wild Mustang ft. Becky G
Cesqeaux & Kayzo - "Home"
Cesqeaux & Mightyfools – "Murder"
Cesqeaux - "Colossal"
Cesqeaux & San Holo - "Who Am I"
Cesqeaux & Wiwek – "Twist"
Mike Cervello & Cesqeaux - "Smack!"

Cesqeaux

Vstupenky na MAGNETIC Festival, který proběhne 5.5. 2017 v Praze, je možné zakoupit na www.ticket61.com. V prodeji jsou též VIP – All Inclusive vstupenky, které zahrnují vstup na VIP terasy a neomezenou konzumaci všech nápojů po celou noc.

Facebook Event

 
Kryder přiveze do Prahy to nejlepší ze Sosumi Records Jewelz & Sparks poprvé na Magnetic Festivalu Portugalec Kura na květnovém Magnetic Festivalu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016