PARTYINFO

 

TOSCA LIVE & RICHARD DORFMEISTER DJ SET

Datum konání:
13.03.2017 - pondělí
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
DJs:
Richard Dorfmeister, SciFiPsi DJs
Live:
Tosca
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup: předprodej: 490,- Kč Lucerna Music Bar, https://www.musicbar.cz/program/tosca-goinggoinggoing-feat-tosca-live-richard-dorfmeister-dj-set/, GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal + poplatky, na místě 590,- Kč
 
 
Projekt Tosca právě vydal nové album "Going Going Going"

Po třech letech od poslední desky "Outta Here" vychází na labelu K7 Records zbrusu nová nahrávka, kterou elektronický projekt Tosca nazval "Going Going Going". Vrací se na ní ke svým kořenům a naživo ji představí 13. března v Lucerna Music Baru.

 

Kolekce dvanácti písní vyšla 10. února a dvojice Richard Dorfmeister a Rupert Huber zde po mnohých dřívějších experimentech se strukturou písní a vokálů dává naopak šanci instrumentálním beatům a svému nezaměnitelnému zvuku. Stylově rozmanitá nahrávka nabízí výlety k house music, ambientní elektronice či funku, nicméně typický rukopis Toscy je zde pořád velmi dobře rozeznatelný. 




Poté, co vídeňské duo odehraje v Lucerna Music Baru svoji live show, převezme si tancechtivé publikum ještě Richard Dorfmeister se svým DJ setem. Aby bylo potěšeno nejen ucho, ale také oko, bude mít vizuály po celý večer na starosti Luzy Dreams. Akce je součástí koncertní série Conference.

Facebook událost


Tosca - "Export Import"
Tosca - "Going Going Going"

http://toscamusic.com/
https://www.facebook.com/Tosca-47234438259/?fref=ts
www.musicbar.cz
www.facebook.com/lucernamusicbar
www.instagram.com/lucernamusicbar
www.twitter.com/lucernamusicbar

 
Elektronický projekt Tosca přiveze do Prahy nové album

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016