PARTYINFO

 

STARDUST NIGHT VOL.92

Datum konání:
20.01.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Akropolis (malá scéna)
DJs:
Dafonic feat. Erika Fečová, Black&White DJs, Kuba Soulcheck, Mark Evill, Petr K
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 60,- Kč
 
 
První letošní Stardust Night se blíží

Máme tady nový rok a s ním tradičně přichází spousta klubových akcí, a to jak zbrusu nových, tak i těch, jež si za léta svého konání zasloužily přívlastek legendární. A právě takovou je i tradiční klubová noc Stardust Night, která se i v novém roce vrací do pražského Paláce Akropolis, aby své návštěvníky okouzlila skvělou atmosférou a kvalitními DJ sety...

 

Novoroční lednové vydání pravidelné klubové noci Stardust Night se odehraje 20. ledna v pražském Paláci Akropolis. I v novém roce si pro návštěvníky pořadatelé připravili dvě pódia nabitá pořádnou dávkou kvalitní muziky a pozitivních vibrací, které spolu se skvělou atmosférou jistě strhnou všechny party people do víru tance.

Malá scéna bude tentokrát patřit veselým, houpavým rytmům funky house music. Jako hlavní hosté se zde představí kapela Dafonic v live setu s Erikou Fečovou. Dafonic je nový domácí funky popový projekt, jehož jádro tvoří producenti Ondra Janchovic a Kuba Soulcheck. Ten má na svém kontě spolupráci s mnoha umělci, jimiž jsou například Tonya Graves, Honza Žampa (Eddie Stoilow), Erika Fečová, Sia Sai, Liquid Harmony a mnoho dalších. Pražský hudební projekt se zformoval v roce 2013, kdy měl OJ bohaté zkušenosti s hudební produkcí a živými vystoupeními. Dafonic nyní pracují ve studiu na Letné na svém debutovém albu, vystupují v klubech a prezentují taneční styl funky s prvky žánrů pop, house nebo elektro. Jejich tracky jsou plné pozitivní a příjemné harmonie, která prochází celým projektem a jak píší na své fanpage, jedná se o čistou funky-pop jízdu plnou energie a kvalitní hudby. Na lednovém Stardustu vystoupí za doprovodu zpěvačky Eriky Fečové, což naznačuje, že se dočkáme zajímavého hudebního zážitku. Jako další zahraje svůj nabitý funky house set také česko-australské duo Black&White DJs, které posluchače strhne na vlně pozitivní energie a tanečních rytmů. Své funky sety ještě zahrají výše zmíněný Kuba SoulcheckMark Evill a Petr K, kteří si jistě připraví pořádnou porci kvalitních, novoročních house vibrací.

Na Divadelním baru se to v prvním letošním vydání klubové noci Stardust Night rozezní v rytmech rapu a hip hopu. Své rapové věci zde zahraje ostřílená trojice Lil-Rowa, LU2 a Poeta. O zábavu a kvalitní hudební zážitek tedy bude postaráno i zde.

První letošní vydání pravidelné klubové noci Stardust Night se odehraje 20. ledna v Paláci Akropolis od 22:00 a vstupné bude činit rovných 60,- Kč.

stanjah

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016