PARTYINFO

 

CRISTIAN VARELA

Datum konání:
07.01.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Cristian Varela, NKYP, Lucca, Kaisersoze, Džejár
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: předprodej: 260,- Kč (+ poplatky): http://storm-club.cz/varela_tickets, na místě 300,- Kč
Line-up:
21:00 NKYP
23:30 Džejár
01:00 Lucca
02:00 Cristian Varela
04:00 Kaisersoze
05:30 konec
 
 
Cristian Varela již tuto sobotu v klubu Storm

Festival Svojšice ve spolupráci se Storm Clubem přiváží do ČR legendárního DJe Cristiana Varelu, který vám tuto sobotu zahraje v rámci své evropské tour k 25. výročí své DJ kariéry! Kromě Cristiana vás čeká exkluzivní český support včetně Luccy. Těšte se na pořádnou techno jízdu!

 

Cristian Varela hraje velmi důležitou roli v historii elektronické hudby ve Španělsku. Stal se průkopníkem v různých aspektech, jako jsou první livesety, set up 4 gramofonů, účast na velkých akcích a festivalech, ale také založení techno labelu Varelive. Cristian se se svými tracky navíc podílí i na různých osvětových kampaních a akcích jako např. bezpečnost silničního provozu, životní prostředí a jiné problémy planety. A to stále není všechno. Od roku 1986 se též věnuje skládání hudby pro film, divadlo i reklamu. Během všech těch let se mu podařilo najít dokonalou rovnováhu mezi jeho projekty ve studiu a životem mezinárodního DJe.




Díky svému umu a charismatu si získal bezpodmínečnou podporu legendy techno scény – Carla Coxe, který s ním počítá rok co rok na jeho předních akcích. Cristian vystupoval na světových festivalech, jako jsou Ultra Music Festival Miami, Awakenings, Tomorrowland, Exit, I Love Techno, Creamfields a mnoho dalších. To je také důvod, proč jeho radio show vysílá 70 stanic ve 30ti různých zemích.

Jeho nevyčerpatelná tvořivost ve studiu z něj dělá jednoho z nejplodnějších španělských umělců elektronické hudby s více než 160ti odkazy na velké nahrávací společnosti jako Sony / BMG, Toolroom, Bedrock nebo Intec. Je také jedním z mála "Beta testerů" pro značky Pioneer nebo Roland, které spoléhají na jeho pokročilý úsudek a znalosti. Aby toho nebylo málo, Cristian se také od roku 1996 věnuje školním seminářům a pomáhá vyhledávat a školit mladé talenty. Během jeho 25leté kariéry byl oceněn více než 40 cenami médií a hudebního průmyslu (Best DJ Of The Country, Best International Techno DJ, Best Techno Label, Best Track Techno, Best Remix, Best International Album...).

Line-up:

21:00 NKYP
23:30 Džejár
01:00 Lucca
02:00 Cristian Varela
04:00 Kaisersoze
05:30 konec

Facebook událost

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016