PARTYINFO

 

FX ROOM

Datum konání:
13.01.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Makarov, Subgate vs. Tibiza, Danny Bright, Wulky vs. Funspeed
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: 100,- Kč
 
 
První live streamovaná noc v klubu Radost FX

Domácí producentská dvojice Subgate a Tibiza přinese v pátek 13.1. do Radosti FX první live streamovanou klubovou noc s názvem FX Room!

 

Pátek 13.1. nemusí být pro všechny pověstným černým pátkem. Pro Subgateho a Tibizu tato pověra rozhodně neplatí a proto v tento den představí v pražské Radosti FX svou novou klubovou noc, která změní dispozice tohoto klubu a kde se budou moci její návštěvníci dívat z bezprostřední blízkosti přímo pod ruce všem vystupujícím během celého večera. Pro tento večer bude DJ stage umístěna přímo uprostřed parketu a navíc budou sety vystupujících živě streamovány, tudíž si je můžete užít i u vás doma. 

Na lednové vydání tohoto večera přijal pozvání jeden z předních domácích techno producentů – Makarov, který se může pyšnit celou řadou odehraných vystoupení nejen na předních domácích eventech, ale také například v legendárním německém klubu Tresor Berlin, Chorvatsku či Maďarsku. Za zmínku stojí i jeho produkce, která má support takových jmen jako Richie Hawtin, Joey Beltram či Umek.

Druhým hostem je českému publiku dobře známý Danny Bright, který je v poslední době součástí známých domácích eventů typu Prigl festival, Mácháč Festival, Stability nebo Beats For Love! Výčet hostů uzavírá talentovaná dvojice Wulky a Funspeed, kteří se postarají o rozjezd premiéry tohoto večírku!

FB event

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016