PARTYINFO

 

ALLE FARBEN (DE)

Datum konání:
20.05.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Alle Farben (DE)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: předprodej: http://bit.ly/Farben_tix základní vstupenky: 499,- Kč / 599,- Kč / 699,- Kč, ZTP/P vozíčkář + průvodce 499,- Kč + 1,- Kč (ZTP/P má přístup pouze do přízemí klubu) rezervace@ticketportal.cz, VIP vstupenky 999,- Kč / 1.099,- Kč, VIP stolky lounge 20.000,- Kč (zahrnuje 8x VIP vstupenku a 10.000,- Kč konzumaci), VIP stolky balkon 25.000,- Kč (zahrnuje 10x VIP vstupenku a 15.000,- Kč konzumaci) info(@)unitedmusic.cz, VIP vstupenky (omezené množství) zahrnují: oddělený VIP vchod do klubu, VIP toalety a přístup na VIP balkon a lounge se sezením a skvělým výhledem na představení. Minimální věk pro vstup na akci je 18 let!
 
 
Berlínský producent Alle Farben v květnu v Praze

Alle Farben je berlínská hvězda, jež po letech cestování kolem celého světa opravdu není jen začátečník. V posledních letech je znám jako producent těch nejchytlavějších letních hitů, jako jsou "Please Tell Rosie", "She Moves" a "Supergirl". S těmito hity a spoustou dalších skladeb zamíří do pražského klubu SaSaZu, a to v sobotu 20. května 2017.

 

Alle Farben miluje experimentování a jednoduše neuznává hranice hudebních žánrů. Během svého vystoupení propojuje všechny hudební styly: potkává se s klasickou nebo swingovou hudbou a pohybuje se mezi technem, minimalem a housem. Nikdy pro něj nebylo problémem zahrát v klubu nebo na festivalu třeba Čajkovského, naopak je to spíše vítanou výzvou. Jeho DJ sety jsou vždy propojeny s dramatickým konceptem a to s ohledem na estetiku. Nikdo netouží více prezentovat své melodie v jasném světle než Alle Farben. Jak sám říká: "Pokud jde o vnímání, hudba není až tak odlišná od barev – intenzita je určována emocemi."


Vstupenky v prodeji

Facebooková událost

Více informací zde.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016