PARTYINFO

 

DC BREAKS FEAT. DAXTA

Datum konání:
27.01.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
DC Breaks (Ram Records, UK) feat. Daxta, Smooth (SL), Volume Plus
2nd stage: Arturo Legorreta & guest
Popis:
start: 23:00, vstup: předprodej: 220,- Kč + poplatky Goout: https://goout.net/cs/listky/dc-breaks-daxta+support-smooth/tuv/, Ticketpro: www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/2023963-dc-breaks.html, prvních 24 hodin exkluzivně přes MY ROXY, café NoD 230,- Kč, na místě 250,- Kč
Line-up:
23:00 - 01:00 Volume Plus
01:00 - 02:30 Smooth
02:30 - 04:00 DC Breaks
04:00 - 05:30 Volume Plus

2nd stage: Arturo Legorreta & guest
 
 
DC Breaks a Smooth dnes otevřou drum&bassovou sezonu
DC Breaks a Smooth otevřou DnB sezonu 2017

Britský drum&bassový projekt DC Breaks bude prvním hostem v nové sezoně klubu Roxy. DC Breaks aka Dan Haver (D) a Chris Page (C) patří mezi hlavní pilíře Ram Records a to hlavně díky své univerzální produkci sahající od melodických linek přes tvrdší polohy až po neurofunkové "párty killery". DC Breaks doplní slovinský producent z Viper Records Smooth a bohatý český support. Předprodeje jsou spuštěny od pondělí 19. prosince 13:00 exkluzivně přes MY ROXY (10% sleva), 24 hodin poté v klasických předprodejích.

 

Cesta Dana a Chrise (DC Breaks) na drum&bassový vrchol vedla především přes rozmanité playlisty, do kterých se měli šanci zařadit. Typičtější tvrdší poloha jako v případě šlapavé pecky "Swag" nebo hymny roku 2014 "Lock In" dostala Frictiona a především Andyho C, který vytáhl DC Breaks mezi hlavní producentské projekty Ram Records. Širší publikum zaujali zase přes rádia, která masivně podporovala melodičtější kousky jako "Burning" nebo "Faithless feat. Bianca". Ať tvrdší, nebo jemnější, sety DC Breaks mají vždy jedinečný groove. V Praze bude celý projekt reprezentovat Chris Page v DJ setu.

DC Breaks

Smooth
bude druhým tahákem noci a je se na co těšit. Smooth je nejen vynikající producent ("Drone"), autor remixů (James Arthur - "Get Down"), ale především skvělý DJ, o čemž už jsme se v ČR mohli několikrát přesvědčit.

Video:

DC Breaks - "Lock In"

James Arthur - "Get Down (Smoth Remix)"

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016