PARTYINFO

 

LIQUID FLIGHTS W/ CALIBRE & MC DRS

Datum konání:
16.12.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
main stage: Calibre & MC DRS, Clive (SK), Lixx (SK), Rudeboy, KamCZa & Ahz
basement stage: Liquiddnbcrew b2b (Theya, Blofeld, Runky, TrueBromance)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup: 130,- Kč do 21:00 / poté 190,- Kč
 
 
Calibre hostem prosincových Liquid Flights

Každý fanoušek procítěného a melodického drumandbassu bude jistě skákat metr vysoko. V pražském klubu Cross se totiž chystá drumandbassová událost roku. Proč událost roku? Protože na prosincové vydání klubové noci Liquid Flights, kterou pravidelně přináší pražská partička Liquid DnB Crew, dorazí král soulful a liquid drumandbass music, Calibre! Toho navíc s mikrofonem doprovodí také skvělý MC DRS.

 

Už tento pátek vypukne dlouho očekávané další vydání klubové noci Liquid Flights v holešovickém klubu Cross. U příležitosti blížících se vánočních svátků obdaruje partička Liquid DnB Crew všechny fanoušky příjemných melodií soulful a liquid drumandbass music speciálním dárkem v podobě vystoupení nekorunovaného krále těchto subžánrů. Není jím nikdo jiný než sám velký Calibre, který nás už v pátek přijede rozehřát v těchto chladných dnech svou jedinečnou selekcí a rovněž představí své nejnovější album s názvem "Grow". Calibre, vlastním jménem Dominick Martin, je ikonickou postavou na poli liquid a soulful drumandbass music. Léta už zásobuje fanoušky těchto subžánrů svými jedinečnými skladbami, které se vyznačují jedinečnou atmosférou a příjemnými melodiemi. Vždyť "Rose", "Even If", "Open Your Eyes" a mohli bychom pokračovat do nekonečna, patří mezi zásadní hudební počiny výše zmiňovaných subžánrů a snad každý, kdo se alespoň trochu v drumandbassu orientuje, zná minimálně jednu Calibreho věc. Nechme se překvapit, které ze svých zlatých skladeb si pro nás maestro Calibre na pátek přichystá, jisté ale je, že se v Crossu dočkáme nevšedního a neopakovatelného hudebního zážitku, jenž se nenabízí každý den.

Calibre

Společně po Calibreho boku se v pátek v klubu Cross představí i další ikonická postava, kterou nebude nikdo jiný než skvělý MC DRS. Tento britský rapper není v drumandbassu žádným nováčkem a svým vokálem dokáže umocnit už tak skvělou atmosféru každé skladby, na které se podílí. Vzpomeňte si například na "The View", na níž spolupracoval s Tylerem Daleyem a producentem LSB. Tuto skladbu navíc zremixoval právě Calibre, takže si ji jistě užijeme i v live podání.




Samozřejmě se můžete těšit také na vynikající česko–slovenský support. Na horní main stage se vedle Calibreho a DRS za mixážním pultem dále představí slovenští Clive a LixxRudeboy ze stáje Shadowbox a v neposlední řadě také KamCZa & Ahz, které můžete znát coby moderátory Narovinu Zlomenýho Podcastu, jenž připravují pro náš web. Dolní basement stage bude patřit domácí Liquid DnB Crew ve složení Theya, Blofeld, RunkyTrueBromance. Aby byl zajištěn komfort návštěvníků, bude se zde také z kapacitních důvodů na plátně promítat vystoupení hlavních hvězd večera. Je tedy rozhodně na co se těšit.

DRS

Co říci na závěr? Hudební svátek pro fanoušky soulful a liquid drumandbassu vypukne už tento pátek v holešovickém klubu Cross. Vstupné bude do 21:00 130,- Kč, poté se zvýší na 190,- Kč. Přijďte se tedy před vánočními svátky nechat unést na příjemných vlnách a pozitivních vibracích drumandbass music a nasát nevšední atmosféru při poslechu jednoho z nejzásadnějších producentů tohoto stylu, jehož vystoupení se v České republice nenaskytne každý den.

stanjah

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016