PARTYINFO

 

LET IT HOUSE

Datum konání:
23.12.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Wout (IBZ), Slepy, Joseph Kari, Sajmon
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: 100,- Kč
Line-up:
23:00 - 01:00 Slepy
01:00 - 03:00 Wout (IBZ)
03:00 - 05:00 Sajmon b2b Joseph Kari
 
 
Párty Let it House v klubu Radost FX již dnes

Možná při tom všem předvánočním shonu cítíte potřebu si alespoň na chvilku od toho všeho odpočinout a "vypnout". Proto pro vás Radost FX 23.12., den před Štědrým dnem připravila house večírek s názvem Let it House, na kterém vystoupí jako speciální host DJ Wout z Ibizy, který v současné době vystupuje například ve věhlasném Cafe del Mar nebo vyhlášeném klubu Harbour. Wouta doplní stálice naší klubové scény DJs Slepy, Sajmon a Joseph Kari.

 

DJ Wout

DJ Wout
, vlastním jménem Wouter Bosmans, pochází z Belgie, kde také v roce 1990 odstartoval svou DJskou kariéru. Nejdříve experimentoval s rockovou hudbou, ale v roce 1994 byl zásadně ovlivněn objevením seskupení Prodigy, které jej nenávratně posunulo k alternativní taneční hudbě. V této době začal hrát každý týden pravidelně na lokálních parties po celé provincii Antverp. Od roku 2004 pořádal své vlastní pravidelné měsíční techno párty s názvem Lygtstryke a house party Clublicious. V roce 2006 jako polovina dua Da Groovaholics, které se zaměřovalo na francouzský disco-house, vyhrál DJskou soutěž na festivalu Retie Rockt. Jeho chuť se v průběhu let vyvinula z trance music a techna k house music. V současné době se prezentuje styly disco-house, funky house a progressive. V roce 2011 se přestěhoval na Ibizu a od té doby v tomto baleárském ráji vystupuje například na místech, jako je klub Harbour, který navštíví i více než tisíc lidí za večer nebo na alternativním street art festivalu Bloop. Největším úspěchem je pro něho sen, který si splnil v poslední letní sezoně 2016, kdy pravidelně vystupuje v Cafe del Mar se svou kvalitní vinylovou sbírkou. V zimě se Wout věnuje cestování a sbírání nového materiálu s občasnými vystoupeními v Praze, Vídni nebo Bratislavě. Vždy usiluje o to, aby se jeho publikum nechalo hudbou naprosto unést a tančilo, jako by se nikdo nedíval, a to je to, co se odráží na všech jeho výkonech bez ohledu na to, kde se akce koná. 

https://www.mixcloud.com/djwout/

DJ Slepy


Dalším jménem, které se objeví na line-upu, je DJ Slepy, který je vídán na české klubové scéně již od roku 1998. Můžete od něj slyšet nespočet "remaků" a sbírku hudebních lahůdek a opravdových rarit, kterou za celá ta léta nastřádal. Jeho nejoblíbenějším hudebním stylem je house music, ať už v podobách deep, funky, latino, happy, old school, groovy, french, pumping nebo disco house. Ve svých rozmanitých house setech klade důraz na dlouhé mixy, živé nástroje (piano, housle, saxofon) a samozřejmě živý zpěv. V současné době můžete DJ Slepyho potkat na různých místech, ale nejvíce v klubu Le Clan, kterého je rezidentem.

Sajmon a Joseph Kari

Celou akci uzavřou DJs Sajmon a Joseph Kari, kteří vystupují jako DJské duo a v naší mysli k sobě neodmyslitelně patří již mnoho let. Oba pocházejí z Klášterce nad Ohří a na taneční scéně se pohybují od roku 2001. Jejich sety jsou plné precizních mixů stylů deep-house a tech-house. Zakládají si na tom, aby jejich sety byly vždy zvukově rozmanité a něčím ojedinělé. Hostovali na mnoha kvalitních akcích, jako jsou Sun Festival, Highjump, Climax, Mystic Rave, Chillin nebo Free Mondays a zahráli si po boku jmen, mezi které patří Kamron, Mihai Popoviciu, Tommy Largo nebo Asad Rizvi.

Line-up:

23:00 - 01:00 Slepy
01:00 - 03:00 Wout (IBZ)
03:00 - 05:00 Sajmon b2b Joseph Kari

Celá akce Let it House bude pojata jako vánoční besídka, setkání s přáteli u dobrého drinku při kvalitní house music a s podtitulem "pojďte se letos společně do toho Štědrého dne protancovat!" :)

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016