PARTYINFO

 

SVOJŠICE CHRISTMAS PARTY WARM UP

Datum konání:
02.12.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Techno stage: Džejár, Tools Project, Sionni, Subdubs aka Peterson & T-Mass, B.Unq
Drum & bass stage: Bifidus Aktif, Suki, Akira, Mersi, Vitt3k
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: 50,- Kč do 22:00 / 90,- Kč do 23:00 / 150,- Kč poté
 
 
Svojšice Christmas Party Warm Up v pátek v klubu Storm

Oficiální warm-up 17. ročníku Christmas Party v Pardubicích proběhne 2. prosince v pražském klubu Storm, a to rovnou na dvou pódiích. Od letošního ročníku se "Christmaska" pořádá a prezentuje pod značkou legendárního festivalu elektronické hudby Festival Svojšice, a tak se můžete zaručeně těšit na techno & drum & bass s nabušeným line-upem!

 

Na techno stage zahraje legendární techno DJ působící na scéně od roku 1999 a samotný promotér Festivalu Svojšice Džejár, který sice nepatří mezi showmany zvedající ruce rozdávajíc úsměvy na všechny strany, zato vám naloží nekompromisní, úderné a tvrdé pojetí techna. Dále se můžete těšit na duo Spiriakos & Nois aka Tools Project, které předvede unikátní kombinaci digitálního DJingu a livePA; DJku Sionni, rodačku ze Zvolena, která se DJingu věnuje od roku 2007, a která svým setům dodává gradaci a vlastní příběhy a je například rezidentní DJ francouzského rádia Pulp Radio Only; další duo projekt SubDubs složený ze členů Peterson, hardtechno DJ a producent, a T-Mass, hardgroove DJ a producent, a oblíbenou hardtechno DJku B.Unq, která působí od roku 2007 a ráda kombinuje úderné a těžké basové linky s vokály a zajímavými zvraty, což je přesně to, co na ní její fanoušci milují.




Na drum and bass stage se postaví rezidentní DJ Bifidus Aktif, jeden z nejvlivnějších lidí na české D´n´B scéně, od něhož můžete očekávat naprosto zničující sety, jak jste ostatně zvyklí. Další legendou této stage je samotný DJ Suki, který zlomeniny hraje přes 10 let. Nenechte si ujít ani DJe Akiru, respektovanou osobnost české taneční scény nejen na západě Čech a člena Deadly Viperz. V jeho podání se dočkáte všech poloh D´n´B od klidných zpívaných liquid funků, deep věcí, přes moderní taneční sound, techstep nebo neurofunk & DJe Mersi, který objevil kouzlo DJingu ve svých 16ti letech roku 2006 a již roku 2010 zvítězil v anketě Czech Drum and Bass Awards v kategorii Talent roku. V neposlední řadě zahraje pražský DJ Vitt3k.

Do 1.12. můžete soutěžit o volné vstupy a konzumaci na akci v této soutěži na Facebooku.

Více informací naleznete na Facebook události.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016