PARTYINFO

 

SILVESTR 2016

Datum konání:
31.12.2016 - sobota
Místo konání:
Brno - Boby Centrum
DJs:
Paride Saraceni (IT), Lucca vs. Ladida, Orbith a Jerry, Think & Thick, Hydrophonic, Deep Deer, Subgate a Tibiza
Live:
Alexander Kowalski (DE)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:30, vstup: předprodej: Ticketpro, http://www.ticketpro.cz/jnp/prodejni-mista/jihomoravsky-kraj/index.html, SMS Ticket - čtvrtá vlna do 18.12. 660,- Kč / VIP 890,- Kč, pátá vlna do 31.12. 690,- Kč, Boiler WOW tickets do 31.12. 1.390,- Kč, prodejní místa: Indies Shop, Orange Travel, OD Tesco, Dům pánů z Lipé
 
 
Alexander Kowalski oslaví Silvestr v Brně

Poslední den v roce se uskuteční v Brně největší silvestrovská oslava příchodu nového roku za účasti předních DJs ze zahraničí i nejpopulárnějších DJs z ČR. Po loňském beznadějně vyprodaném Brněnském Silvestru v Sono Centru se pořadatelé pro letošní rok rozhodli k návratu na původní místo, do nejoblíbenější tuzemské taneční areny - do brněnského Bobycentra. Bobycentrum s kapacitou až 4.000 lidí je výrazně vhodnější prostor pro tak velkou akci a navíc místo prošlo kompletní rekonstrukcí. Nabízí nejmodernější projekční LED stěny, špičkový zvuk, bary, světla, lasery, kvalitní parkování a moderní zázemí.

 

Celkový koncept silvestrovské oslavy slibuje  jedinečný zážitek nejen po hudební, ale i vizuální stránce. Obsazení největší silvestrovské párty v ČR zajisté nenechá jediného fanouška taneční hudby chladným. Letošní line-up naplní nejen ti nejlepší z naší taneční scény, ale nabídne také velké zahraniční hvězdy. Na tento jedinečný večer přijali pozvání hned dva velikáni, a sice ikona německého techna a legendární umělec Alexander Kowalski, který vystoupí v tradičním podání svého live actu, a dále zástupce mladší generace současných světových jmen, velmi oblíbený Paride Saraceni.

Alexander Kowalski

Alexander Kowalski, vynikající producent a DJ z Berlína, se na hudební scéně pohybuje přes 15 let. Pamatuje zlatou éru berlínského legendárního klubu Tresor, v němž debutoval. Díky Alexandrovým schopnostem a jeho výjimečné diskografii mu hudební kritici v průběhu let udělili titul nejlepšího producenta, nejlepší live-act a byl i dvojnásobným kandidátem na German Dance Award. 

Paride Saraceni
Paride Saraceni, 25tiletý mladíček původem z Itálie, usazený v Londýně, si již stihnul vydobýt slušné renomé v zahraničním tisku, a díky svému osobitému zvuku přitáhl pozornost ikon žánru, jako jsou např. Richie Hawtin, Carl Cox, Sven Vath, Dubfire, Laurent Garnier nebo Adam Beyer. V ČR se poprvé představil v roce 2014.

Ladida

Dalším doslova lahůdkovým vystoupením bude bezpochyby společný set DJských královen, které není třeba příliš představovat, novoroční speciál Lucca vs. Ladida. Chybět nebudou Orbith a Jerry, Think & Thick, Hydrophonic, Deep Deer, Subgate s Tibizou a pochopitelně celá řada dalších, kteří se představí v pokračování na after party, která se uskuteční tentokrát v EXIT Club Brno.

Orbith

Stejně, jako tomu bylo v předešlých letech, budou na akci k dispozici 2 VIP zóny, nově pro nejrychlejší zájemce tzv. Boiler Tickets a standardní vstupenky v ceně od 490,- Kč.

Místem konání je tedy pro letošní rok Boby centrum, jež má dvojnásobnou kapacitu po celkové modernizaci prostor, zvýšený komfort a další řadu výhod tohoto stále unikátního objektu. Generálním partnerem akce je PITBULL ENERGY DRINK. Těšíme se na vás!

FB event

VIP obsahuje:

Vstup do VIP zóny - vrchní balkóny - jedinečný výhled na vystupující
Silvestrovské akční drinky
Drobné občerstvení
Šatna zdarma

Boiler WOW tickets:
Vstup do speciální zóny na pódiu za DJem

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016