PARTYINFO

 

IMAGINATION FESTIVAL AFTERPARTY W/ CONTROL CHANGE (IT)

Datum konání:
26.11.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Main stage: Control Change (IT), N:FORCE, One Way (PL), Beesu, JW, Zakilo, Cockroach
Harder styles stage (00:00-05:00: George Crusher, Maicuss, Calgarry, Crane b2b Sixtas
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: se vstupem z Imagination zdarma, ostatní 50,- Kč do 22:00 / 90,- Kč poté
 
 
Imagination Festival Afterparty již tuto sobotu v klubu Storm

Tuto sobotu proběhne ve Stormu oficiální afterparty 5. ročníku Imagination Festivalu, největšího tuzemského halového festivalu soustředícího se na bass music a harder styles, který v minulých letech obsadil 1. a 2. příčku Czech Drum & Bass Awards v kategorii "Halová akce roku". Dvě pódia plná zvučných tuzemských a zahraničních DJs, Funktion-one sound & upgradovaná vzduchotechnika – nenechte si to ujít!

 

Na Imagination afterparty se na hlavní stage můžete těšit na milánský projekt Control Change, jehož tracky pro BNCexpress mají tisíce posluchačů na jejich SoundCloudu i na YouTube. V roce 2014 vydal jejich remix "Good To Me" label G High Records z Los Angeles. Knowledge Mag dokonce vybral jejich dvě skladby jako nejlepší z "free download chart".





Druhou stage ocení po půlnoci především milovníci tvrdších stylů. Můžete slyšet například George Crushera, rodáka z Ostravy, který podlehl elektronické hudbě už ve svých 14 letech. Od doby svých trance začátků dost přitvrdil a nyní se věnuje hardstylu a hardcoru. Dále nebude chybět kvalitní tuzemský support a One Way z Polska.

Více informací naleznete na Facebook události.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016