PARTYINFO

 

TRANCE EXTASY

Datum konání:
25.11.2016 - pátek
Místo konání:
Most - Neprakta
DJs:
Kingfisher, Thomas Verden, Ramon DM, Dolvich, Kosvanec, Mires, Najgecc
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 60,- Kč na místě
 
 
Trance Extasy v klubu Neprakta již tento pátek

V oblíbeném klubu Neprakta v Mostě budete moci v pátek 25.11. 2016 navštívit další event věnovaný melodické elektronické taneční hudbě zvané trance a progressive. Na akci nazvané Trance Extasy se za mixem vystřídá celkem 7 nadšených tuzemských DJs: Kingfisher, Thomas Verden, Ramon DM, Dolvich, DJ Kosvanec, MirES a Najgecc. Výčet jmen je zárukou toho téměř nejlepšího, co vám tato scéna u nás dokáže nabídnout. Přijďte na trance akci do Neprakty a určitě nebudete zklamáni. U klubu je dostatek volných parkovacích míst a nově je umožněn vstup osobám starším 16ti let. Akce začíná ve 22:00 a končí v 6:00. Vstupné je 60,- Kč.

 

KINGFISHER

Hudba pro něj byla vším již od dětství. Trance music ho naučila poslouchat jeho sestra, která ho zásobovala materiálem hlavně od Tiesta (toho starého dobrého), Paul van Dyka, Marca V a podobných producentů. K aktivnímu hraní se dostal před šesti lety, za tu dobu prošel nespočet klubů po celé ČR. Začínal na kontroleru Numark Mixtrack Pro s Traktor DJ Studio a během následujících let prošel všemi možnostmi, které hraní z konzole nabízí. Následoval Pioneer DDJ Ergo s Virtual DJ, Traktor Kontrol S4 opět s Traktor DJ Studio a konečně zakotvil u Pioneer DDJ SX se Serato, ze kterého hraje doteď. Kingfisher je DJ, který rád hraje trance, neboť jedině tato hudba dokáže naplno vyjádřit emoce, pocity a dostat posluchače do opravdového varu.

Facebook

SoundCloud

THOMAS VERDEN

Mladý a stále se zdokonalující DJ Thomas Verden si libuje především v žánrech uplifting, psy a techtrance. Nebojí se ale lehkých experimentů a i přes svůj věk ani pravidelných výletů do oldschool éry. Naživo už hrál na několika oblíbených pražských párty parnících. Svými sety také rozehřál letošní akce Czech This Future, Resistrance nebo Trance Vibrations v ostravském klubu Fabric. Zahrál si na akcích společně s takovými jmény jako Allen Watts, ReOrder, Unbeat, BluEye, Joe Cormack a dalšími. Rovněž se jeden čas řadil mezi pravidelné DJe pořadu Electrance India Sessions na indickém radiu Tenzi. Nyní se prezentuje sety své mixcloud show Freelance Session a pracuje na vlastní produkci a remixech. Jeho sety jsou vždy zárukou kvalitní muziky a energie, dokáže v nich navíc i překvapit a okořenit set nějakou nečekanou hudební "lahůdkou".

Facebook
SoundCloud

RAMON DM

Ramon DM pochází z malého města u Prahy, ale nyní žije v Praze. Elektronickou hudbu začal poslouchat v roce 2000 a tři roky poté započal se skládáním svých vlastních tracků. O několik let později si pořídil gramofony a začal s mixováním. Od té doby si zahrál v několika klubech a rozjel i svou radioshow Let´s Trance. Kvalitní uplifting trance a progressive trance je přesně to, co má rád a co se snaží prezentovat posluchačům.

Facebook
SoundCloud

DOLVICH

Hudební publicista, diskžokej a promotér Petr Gruber alias Dolvich obdivoval trance již v polovině 90. let a na přelomu tisíciletí se připojil k nově vzniklému projektu Trance.cz, kde v následujících letech publikoval několik set článků, recenzí a rozhovorů. V roce 2006 vytvořil udílení hudebních cen Trance.cz Awards, které jsou v současnosti jedinou anketou mapující trance potažmo taneční scénu v ČR. Od roku 2010 se staral o páteční podvečerní vysílání na rádiu Sensation Factory, pro které vytvořil koncept Trance.cz In The Mix, jenž lze aktuálně slýchat na vlnách rádia Trance-Energy. Od roku 2015 vystupuje živě na trance akcích v pražských klubech Magnum, Tropicana, Granatina, Atelier a Radost FX. Byl u zrodu významných pražských eventů Port Of Trance, Absolut Trance, Trance Energy a Trancenation. Hraje zejména sety okolo 140 BPM s prvky klasického anthemic upliftingu, melodického techtrancu a hardtrancu s důrazem na silné melodie, hutné beaty a čistý sound.

Facebook
SoundCloud

DJ KOSVANEC

Profesionální disco DJ od roku 1986. Hrál zejména v Ústí nad Labem, Děčíně, Mostě a České Lípě. Tenkrát pod pseudonymem DJ Tango. V 90. letech působil na Rádiu Děčín a byl rezidentem na legendární diskotéce Discoland Harrachov. V té době hrál snad na všech místech v Československu, ale také Německu, Maďarsku a Rakousku. V roce 1999 ukončil svou profesionální kariéru a nadále se hudbě věnuje okrajově. V současné době je aktivní jako rezident Rádia DJ One, jeho sety také můžete slyšet na Mixcloudu a SoundCloudu.

Facebook
SoundCloud

MIRES

MirES je DJ a producent z Chomutova, který si malými krůčky plní svůj hudební sen. Elektronická hudba, hlavně žánr trance, je pro něj vše snad už od narození. Mark K (Storm of Trance), Dennis Besnij (Trance Energy) a Djoy jsou jména s ním spjatá. Aktivně začal mixovat, když se mu do rukou dostala konzole Numark NS6. Mysterious Time je název, pod kterým vydává své sety na Mixcloudu a SoundCloudu, vycházející z jeho pocitů a životních situací.

Facebook
SoundCloud

NAJGECC

Najgecc, vlastním jménem Marek Najgebaur, se věnuje hudbě už od svých 16ti let. Od roku 2003 začal navštěvovat párty s elektronickou hudbou klubového rázu, ale také i největší halové eventy u nás. Největší zlom nastal v roce 2005, kdy se zaměřil už jen čistě na elektronickou hudbu a stal se DJem. Jeho procítěné sety jsou v rytmu progressive a trance. Jeho jméno je spojováno se stále větším počtem parties nejen na Moravě, odkud pochází. Je residentem projektu Euphoria a zakladatelem festivalu Fest Jak Chceš a My Sound Underground.

Facebook
SoundCloud

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016