PARTYINFO

 

ACIDELIKA

Datum konání:
25.11.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Holešovická tržnice, Hala č. 36
DJs:
Housemeister (DE), Millex (DE), Ghándí, Redcliff, Spord (Spiritual, Acidelika), Yan, Fred (MMXIV), Bebe (Fatal Noise), Quickie (Radical), Z-aires (Mayapur)
Live:
Subhead (UK), Cannibal Cooking Club (DE), Insect Elektrika
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup: 300,- Kč
 
 
Zimní Acidelika už pošesté tento pátek

Jako každý rok na konci listopadu, tak i letos přichází příjemná zpráva pro příznivce jednoho opravdového techno večírku. V pátek 25. listopadu proběhne v pražské holešovické tržnici v prostorách haly č. 36 už šestý díl zimní párty Acidelika.

 

Tento projekt tanečních akcí nabízí českému publiku zajímavé zahraniční umělce, kteří dlouhodobě a vytrvale udržují hudební scénu svěží a především jí dodávají tolik potřebnou rozmanitost a různorodost. A právě o to se od svých začátků snaží také Acidelika společně s pražským sound systemem Spiritual. Tato dvě uskupení nepodléhají žadným hudebním ani společenským trendům a od svých začátků poctivě pracují především na tom, aby hudební kvalita a tanec za účasti promyšlených vizuálů, dekorací a barev zůstaly stále na prvním místě.

Acidelika

Letošní zimní Acidelika představuje čtyři zahraníční umělce. Dva z nich se v Čechách objeví zcela poprvé. Prvním je Subhead live, uznávaná britská ikona experimental underground techna. Obohacuje hudební scénu přes dvacet let, vystoupil téměř po celé Evropě a má na kontě kolem stovky hudebních počinů. Další českou premiérou bude vynikající a svými sety vždy zábavný berlínský DJ a producent Housemeister, který zastupuje známou hudební značku BoysNoize. Dále vystoupí skvělé něměcké techno duo Cannibal Cooking Club live. Jejich svižnější a propracovaný minimal techno live set jste měli možnost slyšet na Acidelika Open Air 2014 a přivezou ho i nyní. A konečně zástupce Bo mbtrap Records, stuttgartský DJ Millex, který byl hostem Acidelika Open Air 2015 a je jejím dlouholetým příznivcem.




Těšit se můžeme i na české DJe z několika soundsystemů a uskupení. Vizuální stránku celé akce budou tvořit jako vždy speciální dekorace z dílny Acidelika. Videoprojekci a 3D mapping zajistí 2Kangoo, Duck The Mainstream a jejich hosté. Chybět nebude ani tradiční koktejlový bar Mejdanyzm a obsáhlá výstava letáků mapující historii projektu Acidelika a Spiritual Sound Systemu.

Ochutnej barevný techno. Ochutnej Acideliku.

MUSIC IN YOUR SOUL

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce Acidelika od Lenky
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016