PARTYINFO

 

SMASH W/ SNUFFO LIVE

Datum konání:
27.10.2016 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Neone
DJs:
Ghándí & Redcliff (Spiritual Sound, Acidelika), Dash (Duna), Raidem
Live:
Snuffo (Snuff Crew, In The Dark Again, DE), Insect Elektrika
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 150,- Kč / 200,- Kč po půlnoci
 
 
Producent Snuffo zahraje live v klubu Neone

Po více než roční pauze se o pozornost hlásí další techno večírek z edice Smash! Za tímto počinem nestojí nikdo jiný než parta lidí kolem známého pražského soundsystému Spiritual a projektu Acidelika. Druhý díl této párty vypukne v noci před státním svátkem ve čtvrtek 27. října, opět v nekuřáckém prostoru Neone poblíž stanice metra Vltavská. Tento prostor nabízí kromě skvělé dostupnosti také velmi kvalitní ozvučení KV2 Audio a bez jakékoliv nadsázky lze poznamenat, že tak výborný zvuk se v pražských klubech slyší jen málokdy.

 

Tentokrát se můžete těšit na berlínský acid tech-house live set jménem Snuffo, který v Čechách vystoupí zcela poprvé. Snuffo na párty Smash představí jeho zbrusu nové a absolutně vynikající album "Live Free Or Die", které vyšlo toto léto na jeho labelu In The Dark Again. Snuffa můžete znát také jako polovinu velmi uspěšného projektu Snuff Crew, se kterým velmi aktivně vystupuje po celém světě.

Snuffo

Domácí zastoupení obstará DJka DASH, která celý večer otevře. Se svým live setem vás v klidu nenechá ani duo Insect Elektrika a těšit se můžete také na DJské vystoupení Ghándího, Redcliffa a Raidema.

Snuffo

Nenechte si ujít noc plnou kvalitní hudby, výborného zvuku a milých lidí... To vše je Smash!

A nezapomeňte, že druhý den je státní svátek, takže jedeme do rána... :)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016