PARTYINFO

 

LEGENDS AT STORM: LAYO & BUSHWACKA!

Datum konání:
15.10.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Layo & Bushwacka! (UK), Subgate (Frequenza, Avenue Recordings), Dan Cooley (Radio 1), Rob Smile, Schwings Project, Tibiza, Chuck
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: http://storm-club.cz/lb_tickets, Go Out https://goout.net/cs/listky/layo-bushwacka/qno/
 
 
Legendární Layo & Bushwacka! v sobotu v Praze

Po legendách Dave Angelovi a X-Press 2 se v pražském klubu Storm představí producentská dvojice, kterou je skoro nemožné v současnosti spatřit na jednom pódiu a proto může být 15.10. posledním vystoupením vůbec, kdy je můžete slyšet v exkluzivním společném setu. První polovinou této formace je geniální studiový inženýr Layo Paskin, druhou pak nespoutaný showman Matthew Benjamin aka Bushwacka!

 

Za dobu svého působení na světové elektronické scéně se stali respektovanými legendami, kteří svými osobitými tracky a euforickými sety vychovali několik generací party people po celém světě.

Jejich kultovní skladby "Love Story", "Deep South" nebo remixy pro přední světové umělce, mezi které patří například kapely Depeche Mode, Orbital, Paul Oakenfold, Stanton Warriors či Michael Jackson a Ella Fitzgerald, jsou důkazem toho, že se jedná o formaci, která nemalou měrou příspěla k rozvoji elektronické hudby napříč zeměkoulí!

Tato dvojice je v Čechách opravdu velice oblíbená, o čemž svědčí několikrát vyprodaná pražská Roxy. Layo & Bushwacka! mají k českému publiku opravdu vřelý vztah a proto jsme velice rádi, že vám je můžeme představit již v sobotu 15. října v pražském klubu Storm a to v exkluzivním prodlouženém setu!

Jako support se představí rezident večírku Legends at Storm a uznávaný DJ a producent Subgate. Chybět nebude ani Dan Cooley z Radia 1, Rob Smile, Schwings Project, Tibiza a Chuck.

 


Připraven bude "Boiler room" set up poprvé s DJs na úrovni parketu uprostřed klubu a snímaní live v životní velikosti na stěnách klubu. Další specialitou této párty bude VIP zóna s pohodlným sezením, vlastním koktejlovým barem a toaletami a tím nejlepším výhledem na celý klub. Vstupenky do této sekce budou striktně limitovány, v prodeji jich bude pouze 20. Získat je ale také můžete v soutěži na Facebooku.

Vstupenky zakoupíte v síti Goout.cz a také přes online aplikaci přímo na stránkách klubu Storm. Více informací naleznete na Facebook události.



 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016