PARTYINFO

 

BE24: SETH TROXLER

Datum konání:
27.10.2016 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Seth Troxler, Lumiere, Fatty M, Oli_n (Phonica Records)
2nd stage: Tomics, Cubik
Popis:
start: 22:00, vstup: předprodej: 400,- Kč + poplatky Goout: https://goout.net/cs/listky/be24-seth-troxler/flr/, Café NoD 410,- Kč
Line-up:
22:00 - 24:00 Lumiere
00:00 - 01:30 Fatty M
01:30 - 04:00 Seth Troxler
04:00 - 06:00 Oli_n
 
 
Známe 5 důvodů, proč ve čtvrtek neminout Setha Troxlera
Nabitý line-up BE24 doplňuje Seth Troxler

Seth Troxler je bez diskuzí jednou z nejvýraznějších person současné elektronické scény, a to hlavně díky své osobitosti. Michiganský rodák má na triku zrod hned několika labelů a pravidelně se jeho jméno objevuje na line-upech světových klubů a festivalů (Fabric, DC10, Coachella, Sónar a Burning Man). Nebojí se experimentovat, rád je výstřední. Existují i pomluvy, že je mimozemšťan, které s oblibou sám šíří. Jak to je doopravdy, se dozví všichni už 27. října. Roxy zažije v rámci oslav BE24 jeden z jeho šmrncovních setů.

 

Když bylo Sethovi 14 let, jeho rodina se přestěhovala do Detroitu, kde se sám ihned zařadil do tamní hudební scény. Začal pořádat undergroudové parties a dostal práci jako nákupčí techno desek pro obchod Melodies & Memories společně s další legendou Terrence Parkerem. Rok po maturitě už měl Seth pozvánku na malou evropskou tour a zahrál si třeba v Panorama Baru v Berlíně. Tam se také hned, jak to bylo možné, přestěhoval a začal budovat svou kariéru. Společně s Ryan Crossonem a dalšími založil label Visionquest a stál i u zrodu dalších, jako jsou Tuskegee, Soft Touch a Play It, Say It. Jeho jméno se pravidelně objevuje na line-upech klubů Fabric, DC10, Watergate nebo open-airech Detroit Electronic Music Festival, Glastonbury, Coachella, Sónar a Burning Man. Hned několikrát se také umístil v první desítce žebříčku TOP 100 DJs Resident Advisor.

Seth Troxler

Seth Troxler je v současné době jednou z nejvýraznějších osobností tech-house scény a to především díky své excentrické osobnosti. Rád experimentuje a nebojí se ve svých setech prolnout minimal techno s funkovou taneční house záležitostí. K jeho jménu se vztahuje i spousta fantaskních historek o jeho mimozemském původu, které podtrhují jeho výstřednost. "Na základě mayského proroctví byl Seth Troxler darován detroitskému technu mezigalaktickými polobohy z budoucnosti.” Podle naší důkladné rešerše jsou to ale pomluvy... Svůj názor na něj si budeš moct udělat už 27. října na výročních oslavách ROXY - BE24.

Video:

Seth Troxler b2b Jamie Jones - "CRSSD Festival 2015 DJ set"

Seth Troxler - "Hurt"

Audio:

Seth Troxler - "Live at Fabric 19.9. 2015"

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016