PARTYINFO

 

CONFUSION

Datum konání:
14.10.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Lazy, Doctor, Dusk + guest
Live:
Identity band
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: 100,- Kč
 
 
Párty Confusion již tento pátek v klubu Radost FX

Po delší odmlce se DJs Lazy&Doctor rozhodli uspořádat párty která se ponese v rytmu dospělé muziky. Párty Confusion nabízí spojení více hudebních stylů v jeden zážitek. S duem Lazy&Doctor, kteří jsou organizátory a hlavními protagonisty, se opět můžete nechat unášet vybranou elektronickou muzikou a v příjemném renomovaném prostředí klubu Radost FX. Celá je věnována mixu progressive house, upliftingu až s přechody k tech-house a deep-house prvkům. Noc bude mít také "remember progressive house sekci", kde se DJs představí hraním z vinylů.

 

"Po delší odmlce se vracíme na taneční scénu, protože jen velmi málo klubových rezidentních nocí, které dospělý clubber může návštívit bez toho, aby si nemusel držet uši, aby muzika nebyla plně digitalizovaná, automatizovaná a zrychlená. Jinými slovy pro jinou cílovou skupinu. RADOST FX má bohatou historii a myslíme, že v zásadě reprezentuje principy dospělého klubu, kde můžeme hrát inteligentní muziku. Proto jsme rádi, že jsme se domluvili na obnovení CONFUSION party právě zde," říkají Lazy&Doctor.

Lazy&Doctor se taneční muzice věnují již nějakou řádku let, kdy z pozice clubera přešli k sólo DJ kariéře až do dnešní doby, kde je osud spojil v jednu silnou energickou dvojici. Projekt Lazy&Doctor vznikl v roce 2009 a bez zbytečného čekání se duo vrhlo na scénu jako hurikán. Pravidelně pořádají klubovou noc Confusion, která se hned od začátku stala oblíbenou a prosadila se jako jedna z nejnavštěvovanějších nocí pražského Clubu Prdel. Zahráli si po boku české a slovenské špičky a taky se zahraničními supertars, jako jsou Wippenberg anebo Sebastian Ingrosso. Vystřihli si i premiérové hraní na letním festivalu Summer of Love. Tvrdá práce během prvního roku existence projektu jim odevzdala ovoce, a to uznávanou cenu "Objev roku" v anketě Dance Music Awards 2009!


Dalším hostem večera bude DJ Dusk, který se věnuje hraní a také produkci již hezkou řádku let. DJing považuje za svůj nejmilejší koníček, protože co by člověka mohlo bavit více, než bavit ostatní. Začal hrát již v roce 2002, kdy se ve své rodné Ostravě začal objevovat pravidelně na Stodolní ulici v klubu Bar..Vy, později vystupoval také ve Fabricu a posléze se představil na hezké řádce akcí u nás i v zahraničí. Ve svých setech snoubí melodie s rytmem, ať už jde o jeho nejoblíbenější progressive trance anebo také progressive house - oba jsou totiž jeho parketou. Zároveň svůj set vždy skládá jako příběh, který má svůj děj a logiku, rád jej postupně rozvíjí a rozjíždí tím atmosféru až k šílenství. Jako součást hudebního projektu Shape and Dusk byl také úspěšným producentem, kdy se mu podařilo vydat jeden track v Belgii a další ve Švédsku.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016