PARTYINFO

 

NU:NIGHT W/ TEENAGE MUTANTS (STIL VOR TALENT, DE)

Datum konání:
22.10.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - Uhelna
DJs:
Teenage Mutants (Stil Vor Talent, DE), Slater, Lumiere, Tom Holič, Tazz
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: předprodej: www.goout.cz https://goout.net/cs/listky/nu-night-teenage-mutants/uxp/ 100,- Kč do konce září / 250,- Kč na místě
 
 
Teenage Mutants z labelu Stil Vor Talent v klubu Uhelna

Uznávaný německý DJ a producent Teenage Mutants z labelu Stil Vor Talent se již brzy představí v pražském klubu Uhelna. Tento večírek bude první z pravidelných klubových akcí Nu:Night, a právě proto jsme na něj vybrali Teenage Mutants – symbol pro kvalitní nu disco a deep house.

 

Pojďme si říct něco bližšího o hlavní hvězdě téhle exkluzivní párty – talentovaném borci, který si říká TEENAGE MUTANTS. Jeho první kroky na hudební scéně proběhly před více než 5 lety v Německu, kdy začal hrát ve dvojici s neméně nadějným DJ Turtle Bros, se kterým je spojovala záliba v undergroundu, hlavně stylech techno, deep house a indie. Našlápnuté duo se díky svému umu brzy dostalo na žebříček uznávané Beatport hitparády ve své kategorii.

V roce 2012 Teenage Mutants už sám za sebe vydal svůj první debut a dnes už dobře známý underground deep house hit "Hanging On", který nahrál v kolaboraci s Andre Cromem pod labelem OFF Recordings a podařilo se mu s ním dostat hned na první příčky hudebních serverů. Dalšími jeho slavnými tracky je letní pecka "The Path" vydaná slavným "kočičím" vydavatelstvím Suara Music nebo debut z New Yorku pod hlavičkou Nurvous Record – "Out of time".

Tyhle úspěchy vedly k tomu, že z TEENAGE MUTANTS se stal mezinárodně respektovaný producent na poli elektronické hudby, který má za sebou spolupráci se jmény, jako je Oliver Koletzki, Round Table Knights, Kellerkind nebo Malente. V současné době působí pod labelem Stil Vor Talent a hraje po celé Evropě, v Americe a Kanadě. Jeho tracky se vyznačují rozsáhlými basovými linkami a rychlými beaty s neuvěřitelně chytlavou taneční melodií, která rozhýbe snad každého!

Support DJs:

DJ TAZZ

DJ Slater

DJ Lumiere
Tom Holič

Takže pokud jsi fanoušek kvalitní underground taneční hudby, určitě doraz 22. října do Uhelny.

Klub je vybaven perfektním zvukem a akustikou, díky které si užiješ hudbu na maximum. Čeká tě také vizuální zážitek v podobě speciálních efektů a světelné show.

FB událost

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016