PARTYINFO

 

SZIGET

Datum konání:
09.08.2017 - 16.08.2017
Místo konání:
zahraničí
DJs:
Dimitri Vegas & Like Mike, W&W, Steve Aoki, Nervo, Andy C, Fritz Kalkbrenner, Paul van Dyk
Live:
Alex Clare, Allah-Las, Alt-J, Anne-Marie, Bad Religion, Bakermat, Bassjackers, Bear´s Den, Biffy Clyro, Billy Talent, Birdy, Breaking Benjamin, Cashmere Cat, Charli XCX, Chef'Special, Crystal Fighters, Danny Brown, De Staat, DJ Shadow, Don Diablo, DubiozaKollektiv, Flume, George Ezra, Galantis, GTA, GusGus, Hurts, HVOB, Iggy Azalea, Interpol, Jagwar Ma, Jamie Cullum, Kasabian, Kensington, Leningrad, Leon, Mac Demarco, Macklemore & Ryan Lewis, Major Lazer, MandoDiao, Materia, Maurice West, Metronomy, Nothing but Thieves, OH Wonder, Oliver Heldens, P!NK, PJ Harvey, Rone, Rudimental, Sunnery James & Ryan, Marciano, The Courteeners, The Kills, The Naked and Famous, The Pretty Reckless, The Strypes, The Vaccines, Tom Odell, Two Door Cinema Club, Tycho, Valentino Khan, Vince Staples, Watsky, Weval, White Lies, Wiz Khalifa
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 10:00, vstup: http://www.szigetfestival.cz/tickets/category/entry-ticket
 
 
Festival Sziget vstupuje 25. ročníkem do nové éry Sziget hlásí velkou změnu v sobotním programu Festival Sziget zdražuje na konci července vstupenky Známe 25 důvodů, proč vyrazit festival Sziget Macklemore & Ryan Lewis a další hvězdy na festivalu Sziget Další zvučná jména na letošním festivalu Sziget Festival Sziget přidává 22 jmen do programu
Sziget Festival zveřejnil prvních 14 jmen jubilejního ročníku

Týdenní festival Sziget oznámil prvních čtrnáct jmen programu jubilejního pětadvacatého ročníku. Je to jen první a drobná část celého obřího festivalu, kde se odehrává každý rok kolem dvou stovek různých koncertů, divadelních či jiných představení každý den a to na padesáti různých podiích a místech po celém areálu. Termín jubilejního 25. ročníku festivalu Sziget je 9. - 16. srpna 2017. Zlevněné vstupenky budou dostupné do 31.12. 2016.

 

Série oznamování startuje tentokrát hned několika jmény pro hlavní pódium a potěší hlavně příznivce popové a elektronické scény. Závěrečný den jubilejního 25. ročníku festivalu se neobejde bez pořádné párty a ohňostroje. Dimitri Vegas & Like Mike budou doprovázet tradiční závěrečnou show Szigetu. Hlavní podium obsadí se svou energickou show Major Lazer, zatímco Tom Odell vsadí na svůj šarm, stejně jako severoirští poprockoví Two Door Cinema Club na své charismatické písně. Pro gigantický stan se scénou A38 anoncuje Sziget tentokrát hned několik zajímavých vystoupení se širokým hudebním záběrem: Bad Religion, DJ Shadow, Kensington, Mac DeMarco, Oh Wonder, Vince Staples, GusGus a GTA. No a pro pořádnou taneční párty v kryté Areně jsou tu dvě první jména: Oliver Heldens a W&W.

Dimitri Vegas & Like Mike
První položky programu v nasledujících měsících doplní stovky dalších. Přesto již nyní je vyprodáno vice jak 25% vstupenek a zbývající se navíc budou ke konci roku zdražovat o přibližně 700,- Kč. Více na www.szigetfestival.cz.




Seznam prvních oznámených účinkujících (abecedně seřazeno):

Bad Religion, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Shadow, GTA, GusGus, Kensington, Mac DeMarco, Major Lazer, Oh Wonder, Oliver Heldens, Tom Odell, Two Door Cinema Club, Vince Staples, W&W.

Two Door Cinema Club
O festivalu Sziget:

Festival Sziget, Ostrov svobody, je sedmidenní festival, který se koná na krásném zeleném ostrově uprostřed Budapešti. Celotýdenní non-stop událost, kde najdete zhruba 50 programových stanovišť a nabídka zahrnuje okolo 200 událostí denně, je považována za jedno z nejlepších a největších multikulturních setkání na světě. Jména účinkujících kapel sahají od těch největších na mezinárodní poprockové scéně až po hvězdy elektronické a world music, i když tu při procházce po obrovském festivalovém areálu najdete i metal, folk, jazz, blues, alternativní a dokonce i klasickou hudbu. Sziget není jen hudba, nabízí také různé kulturní programy jako divadla, cirkus nebo výstavy. Také tu najdete pláž, kde si můžete do sytosti užít léta a Dunaje. Také jde o jediný velký festival, kde najdete autentickou romskou hudbu a místo pro gay komunitu. A neměli bychom zapomínat na to, že festival se nachází uprostřed Budapešti, turistickém městě s živou kulturní scénou, krásnými historickými budovami, tureckými lázněmi a s hospodami, které záměrně vypadají jako před demolicí. Festival ročně přiláká více než 496.000 Szigeťanů během týdne svého konání.




Příští rok bude Sziget slavit 25. výročí, takže nezapomeňte a přijďte na Ostrov svobody 9. - 16. srpna 2017.

FB event

 
Předprodej na jubilejní 25. ročník festivalu Sziget zahájen

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016