PARTYINFO

 

BE24: SOLARDO (SOLÄ RECORDINGS/UK)

Datum konání:
15.10.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Solardo (Solä Recordings/UK)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: předprodej: 190,- Kč + poplatky: Goout: https://goout.net/cs/listky/be24-solardo/ngr/, Ticketpro: http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/1962080-be24-solardo.html, v kavárně NoD 200,- Kč
 
 
Dalšími headlinery BE24 je žhavé britské tech-house duo Solardo

Britská tech-house scéna má další želízka v ohni - manchesterské duo Solardo. Na scéně se pohybují teprve od minulého roku, ale už si vysloužili podporu od jmen jako Jamie Jones, Steve Lawler, Paco Osuna nebo Skream. Tento rok začali ohlášením residentury v Kaluki Gorilla a novým EP pod Resonance Records. V rámci narozeninových oslav Roxy BE24 vystoupí v sobotu 15.10.

 

Na začátku roku 2015 se MRK1 a James Elliot rozhodli začít brát hudbu vážně, pronajali si studio a začali pracovat na společných věcech. Po pár měsících experimentování s různými styly nahráli track "Slam Jam" pod VIVa Music, který se stal letní hymnou roku 2015. To byl začátek tech-house dua Solardo. Za krátkou dobu si vysloužili podporu od jmen jako Jamie Jones, Steve Lawler, Paco Osuna nebo jejich dobrého známého Skreama. Právě pod jeho labelem Of Unsound Mind vydali stejnojmenné EP a několikrát se objevili na line-upu vedle něj.

Solardo

"Je to šílené, že nás zmiňují lidé, kteří jsou vlastně i průkopníky na tech-house scéně. Mít podporu právě od nich je trochu absurdní, protože jsme projekt Solardo teprve začali před pár měsíci," doplňuje v rozhovoru pro Myibiza.tv James. Na začátku tohoto roku získali residenturu v manchesterském chrámu elektronické hudby - Kaluki Gorilla a vydali pod Resonance Records EP "Revolution". Ve svých energických setech se nebojí zabrousit do old schoolového zvuku nebo tribal a acidu. V současné době se zdá, že těmto dvěma Britům hraje vše do karet a tak je jasné, že je klub Roxy pozval na oslavu BE24. Sobotní večer 15.10. bude patřit právě jim.

FB event

Audio/Video:

Solardo - "Losing You"
Solardo - "Something Like That"
Solardo - "Fabric Mix"

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016