PARTYINFO

 

ONE NIGHT! WITH TOM MIDDLETON (ANJUNADEEP, UK)

Datum konání:
21.10.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Tom Middleton (Anjunadeep, UK), Josef Sedloň (Radio 1), Dan Cooley (Radio 1)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: předprodej: https://goout.net/cs/koncerty/one-night-tom-middleton/cuxmb/
 
 
Říjnová One Night! uvede Toma Middletona

One Night! je opět tu! Za pravidelnou klubovou nocí, která má několikaletou tradici, stojí DJové a moderátoři Radia 1 Dan Cooley a Josef Sedloň. Na říjnovém vydání, které proběhne v pátek 21.10. v Radosti FX, si pro vás Dan s Josefem připravili vskutku hudební lahůdku v podobě legendárního DJe a producenta Toma Middletona!

 

Tom Middleton pochází z Velké Británie a nedávno oslavil své 45. narozeniny. Na poli hudební scény se pohybuje již dvě desetiletí a je známý svou slabostí pro klobouky a bekovky. Rozhodně se nemůžeme bavit o tom, že jde "pouze" o DJe a producenta. Tom je především umělec! Je proslulý bořením hranic svým flexibilním přístupem k různorodým hudebním žánrům a je charakteristický svým výjimečným citem pro hudbu. Kromě toho, že vystudoval hru na klavír a violoncello, je jeho jméno právem spojováno s pověstí pětiletého náskoku v určování hudebních trendů. S naprostou lehkostí spojuje všemožné žánry s různými obdobími. V současné době hraje funk plný emotivního a oduševnělého mixu s futuristickým bass and space, deep housem, technem, electro boogie a undergroundovou hudbou s odkazy na mistry těchto žánrů. Jeho domovským labelem je londýnský Anjunadeep, je zakládajícím členem Global Communication a Jedi Knights a mezi jeho nejúspěšnější skladby patří hit "Take Me With You", který se objevil na albu "The Sound of Cosmos". Podepsal se také na debutovém EP The Aphex Twin, stejně jako na debutu Matthewa Herberta a prvním festivalovým vystoupením Hot Chip a Mylo.

Tom Middleton
O jeho kvalitách svědčí také to, že si ho na své eventy najímá královská rodina. Za zmínku rovněž stojí, že si jeho remix vyžádali All Saints nebo Prince a na podiích se objevil vedle takových jmen, jako jsou Kanye West, Lady Gaga, Snoop Dogg, Mark Ronson, Faithless nebo Kelis. O Tomovi je známo, že je nejen milovníkem jídla, expertem přes techniku a sluchátka, ale působí také jako designový poradce pro významné brandy.

591 hudebních nahrávek, 7 alb, 291 remixů, 105 autorských aranží, 146 produkovaných skladeb, 11 kompilací – to je Tom Middleton!

Pokud si chcete užít noc nabitou líbivými beaty, určitě byste na One Night! neměli chybět!

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016