PARTYINFO

 

MAJESTIC CIRCUS VOL. 3

Datum konání:
27.09.2016 - úterý
Místo konání:
Praha - Akropolis (divadelní bar)
DJs:
Gnetko (Majestic Circus, BG), Mr. FunkyMachine (Palác Akropolis, BANG), Akrom (Chapeau Rouge, Majestic Circus, Vychytane.cz), Flesh (Code Prague), Jaqullin
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 60,- Kč
 
 
Třetí edice párty Majestic Circus startuje v Akropoli

Hola hola, circus volá! Aneb akce Majestic Circus v Paláci Akropolis vás v úterý 27. září (den před státním svátkem) zve na svoji třetí pravidelnou edici, ačkoliv na klubové scéně funguje příležitostně více než 5 let. Dříve jste tuto akci mohli navštívit v klubu Opposite, Touster, Uhelna či v Beach Baru v Mlékojedech. Na tomto večírku vás čekají dvě podia s různými podobami rovných beatů elektronické hudby od funky-house až po tech-house či breakbeat. Jelikož celý večírek je v cirkusovém pojetí, ve foyer Paláce Akropolis na vás bude čekat profi žonglér i volný prostor pro začínající žongléry, kteří chtějí předvést, co umí. Cirkusový dáreček pro první příchozí je stejně tak samozřejmostí jako cirkusová výzdoba a dekorace.

 

Jmenovitě se za DJským pultem představí zakladatel akce Akrom a bulharský DJ Gnetko, kteří pilně trénují, aby vám předvedli nefalšovanou bubenickou show během svých setů. Dále bude hrát funky house mág Mr. FunkyMachine, Flesh z Code Prague, DJane Jaqullin, jakožto zástupkyně něžného pohlaví, a také zde bude přítomna Spiritual sound crew. Je jistě na co se těšit a jste srdečně zváni.

FB událost

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016