PARTYINFO

 

FEW NOLDER LIVE

Datum konání:
01.10.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Dan Cooley, Manio
2nd stage: Animal Print (materia.fm), Insane
Live:
Few Nolder (Get Physical/LTU)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: předprodej: 160,- Kč + poplatky Goout: https://goout.net/cs/listky/few-nolder/wsq/, Café NoD 170,- Kč
 
 
Litevský producentský objev Few Nolder vystoupí v Roxy

V posledních dvou letech se na scéně začalo objevovat jméno litevského producenta Linase Strockise aka Few Nolder. S pomocí krajana Ten Walls vydali společně Resident Advisor skvěle recenzované EP "Clouds". Od té doby si stihl zahrát v undergroundovém Berghainu, ale i po boku legend, jako je Carl Cox (Revolution) a zároveň přemíchat Tycho ("Montana remix"). Jeho poslední EP "One" (Needwant Records) a nedávno vydaný mix pro Clash Magazine jednoznačně reflektují jeho současný přímočarý tech house zvuk, který přiveze už 1. října do Roxy.

 

Litevský rodák Linas Strockis aka Few Nolder se ve svých 16ti letech rozhodl opustit kariéru profesionálního hráče na piáno a vydal se do vod elektronické hudby. Svou lásku ke stylům micro house a disco potvrdil hned několikrát, když začal sypat jeden release za druhým a v roce 2009 spatřilo světlo světa debutové (a dobře hodnocené) album "New Folder" ("Malyska", "Top"). Tvrdá práce není Linasovi cizí a tak má za sebou velmi produktivní dva roky, kdy o sobě dal světu více vědět.

Few Nolder
Stihl si zahrát v undergroundovém Berghainu i po boku legend, jako je Carl Cox na jeho závěrečné show pro Space Ibiza nebo jeho krajan Ten Walls. Právě on mu před dvěma lety pomohl vydat Resident Advisor skvěle recenzované EP "Clouds" na Boso labelu (ten nakopl release hitu "Walking With Elephants"). Rok nato následovalo EP "One" pro Needwant Records a nedávno vydaný mix pro Clash Magazine. V něm jednoznačně reflektuje svůj současný přístup a více tech house zvuk. Z jeho posledních počinů už je znát jasná vyspělost, přímočarost a také větší melodičnost. Nejen díky těmto vlastnostem je jasné, že se bude Few Nolder objevovat čím dál více na světových line-upech. Malou ochutnávku litevské elektroniky přiveze už 1. října Few Nolder do ROXY.

FB event

Video:

Few Nolder - "One"

Audio:

Few Nolder - "Clash DJ Mix"

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016