PARTYINFO

 

OLDSCHOOL TECHNO CLASSICS VOLUME 2

Datum konání:
29.10.2016 - sobota
Místo konání:
Pardubice - L-klub
DJs:
Oldschool Techno Classics Stage: Space DJz, Misjah, The Acidizer, Benco, Klap-in, Yess
Cartel Sound DnB stage: X.Morph, Babe LN, Mike Goldfinch, Switch.Man, Banshee, FiDeL, Zany
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 19:00, vstup: předprodej: 299,- Kč / 360,- Kč na místě, https://www.smsticket.cz/vstupenky/7256-oldschool-techno-classics-volume-2-space-djz-dj-misjah
 
 
Oldschool Techno Classics Volume 2 je za dveřmi

Rok uběhl jako voda a dveře legendárního, pardubického L-Klubu se opět otevřou. Vydařený loňský ročník se CJ Bollandem, nás utvrdil v tom, že to, co děláme, má smysl a proto jsme při zvažování, jestli  udělat i druhý díl, neměli těžké rozhodování. Letošní line-up bude opět plný zahraničních hvězd, jejichž jména jsou synonymem techna. Mimo jiné se můžete těšit na videomaping a opravdu velmi silný zvuk!

 

Dvojici Space DJz aka Ben Long a Jamie Bissmire není českému publiku třeba představovat. Jejich vystoupení z minulých let, ať právě v pardubickém L-Klubu, na festivalu Summer of Love nebo na brněnských Orion Hall a Apokalypsa se všem zúčastněným nesmazatelně vryla do paměti, stejně jako mnoho skladeb z jejich nesmírně rozsáhlé produkce. Pro vystoupení v Pardubicích přislíbili show ze 4 gramofonů a dvou mixpultů. Těšte se na energické svižné techno, jak ho umí servírovat pouze oni!

Po dlouhé době se do Čech vrátí holandský producent, DJ a velmi vyhledávaný remixér DJ Misjah. Jeho megahit "Access" i přes to, že už od jeho vydání uběhla hezká řádka let, se stále hraje v klubech a festivalech po celém světě a jen stěží byste mu tipovali 21 let. DJ Misjah zůstává stále věrný gramofonům a při svých vystoupeních používá hned 3 najednou. Milovníci pořádného techna a poctivého DJ umění si opravdu přijdou na své.

The Acidizer. Když se nám podařilo zkontaktovat po dlouhém neúspěšném úsilí tohoto původem německého DJe, residenta legendárního klubu Tunnel, byli jsme radostí bez sebe. V pardubickém L-Klubu měl, dá se říci, pomyslnou rezidenturu. Po svém prvním vystoupení si získal srdce všech návštěvníků, že jeho opakovaná a velmi častá vystoupení byla nutností. Pro mnohé z vás to určitě bude premiéra, ale věřte, že toto jméno si nesmíte nechat ujít!!

Ze Slovenska v rámci svého turné "20 years of DJing" k nám zavítá DJ Benco, matador slovenské techno scény a tím uzavírá pětici zahraničních hostů. Podporu celého večera zajistí pardubičtí Klap-in a Yess.

Druhý sál bude opět patřit zlomeným rytmům a letošní line-up vám nabídne hned 2 přední osobnosti české D´n´B scény Babe LN a Xmorpha za podpory Cartel Sound DJs.

Stejně jako minulý rok se můžete těšit na burzu vinylů, která bude díky hostu ze Slovenska a jeho náloži vinylů opravdu bohatá!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016