PARTYINFO

 

EDMANIA 2016

Datum konání:
09.12.2016 - pátek
Místo konání:
Trenčín - Expo Center
DJs:
DJs: Sander Van Doorn, Firebeatz, Matisse & Sadko, Curbi, Julian Jordan, Redondo, Omnia, Jorn Van Deynhoven, Jochen Miller b2b Husman, Jerome Isma-Ae, Alexander Popov, Protoculture, David Gravell, Driftmoon & ReOrder, Drahosh, Manene, Nick Hardin, Lady A, Martin Michniak, Soul Mirror
Info:
http://bit.ly...
Popis:
start: 19:00, vstup: předprodej: Ticketportal: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=22519 3. vlna 22,99 €, 4. vlna 25,99 €, 29,99 € na místě
 
 
Edmania 2016 prináša všetky info a odhalený line-up
Jerome Isma-Ae: "V Trenčíne otestujem novú hudbu..."

Nemecký trance producent Jerome Isma-Ae sa predstaví na Armada stage festivalu EDMANIA už v piatok 9. decembra. Odpovedal na naše zvedavé otázky a prezradil, že do Trenčína sa už veľmi teší.

 

Si jeden z najpredávanejších nemeckých producentov a DJov dnešnej doby. Skús pokračovať v nasledujúcej vete prosím. Môj život za posledných 10 rokov...

Tvoje slová sú trochu prehnané, ale ďakujem, sú milé. Za posledných 10 rokov som cestoval po celom svete, vyšlo mi viac ako 100 produkcií a remixov, stretol som veľa úžasných ľudí a stal sa otcom.

Jerome Isma-ae

Vráťme sa do minulosti... Pamätáš si, aké bolo tvoje vysnívané povolanie, keď si bol dieťa?

Chcel som sa stať astronautom.

Koľko si mal rokov, keď si sa začal venovať produkcii?

Produkovať elektronickú hudbu som začal v 14 rokoch.

Akú skladbu hráš vo svojich setoch, ktorá sa líši od tvojho bežného štýlu?

Hrám všetky druhy trackov od progressive až po tech house, techno a deep house v závislosti od miesta a času.

Jerome Isma-Ae

Prešiel si rôznymi žánrami ako rock/metal, house, techno, drum&bass, klasickou hudbou, chillout a trance. Znamená to, že si otvorený všetkým novým štýlom? S ktorým prichádzaš najčastejšie do kontaktu?

Najviac sa prikláňam k progressive house.

Si majiteľom vydavateľstva Jee Productions a vydávaš tiež na Armade. Ako vyberáš tracky pre svoj label a aké tracky vyberáš pre Armadu? Je medzi nimi nejaký rozdiel?

Momentálne vydávam moje tracky pod značkou Jee Productions, Armada zastrešuje manažment a distribúciu. Ale občas vydávam tracky aj cez Anjunabeats, mám s nimi dlhoročné skúsenosti. Začal som s nimi spolupracovať v roku 2008.

Jerome Isma-Ae

Máš nejaké plány so svojím labelom? Pracuješ na novom albume?

Mnoho skvelej hudby vyjde v najbližších mesiacoch práve vo vydavateľstve Jee, viac informácii už čoskoro!

Heatbeat (argentínske trance duo, pozn. red.) napísali na svoj Twitter, že keď hrajú tvoj remix tracku "Nana", všimli si, že zrazu začnú všetci sexy tancovať. Spozoroval si to aj ty?

Áno, tento track je veľmi energický a sexy.

Jerome Isma-Ae

Tvoj spomínaný remix "Nana" z produkcie Orkidea bol taktiež podporený v Kryderovom "Kryteria radio show". Máš nejakú radu pre nových a prichádzajúcich umelcov na scénu?

Najdôležitejšie je nájsť si svoj vlastný štýl. Sú tu milióny DJov a producentov, a keby každý kopíroval každého, všetko znie rovnako. Takže zostaň jedinečný!

Máš pripravené niečo špeciálne na EDMANIU, ktorá sa bude konať už onedlho v Trenčíne?

Áno, mám 5 nových, ešte nevydaných trackov, ktoré chcem otestovať. Veľmi sa na to teším!

 
Omnia: "Za mnohé vďačím Arminovi!" Husman: "Najlepší pocit je hráť svou hudbu tisíckam ľudí!" Jochen Miller "Hudba je univerzálny jazyk..." Curbi: "Edmania je moja slovenská premiére..." Jorn Van Deynhoven: "Som veľmi rád, že môžem byť súčasťou Edmania!" Z Čiech pohodlne partybusom na Edmania 2016 Protoculture: "Užívam si tú voľnosť štýlov..." Festival Edmania odhaluje mená a láka na bohatý line-up

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016