PARTYINFO

 

OLDSCHOOL TECHNO VS. BACK TO THE ROOTS DNB

Datum konání:
09.09.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Oldschool Techno Classics Stage: Pavel Krejdl, Nika77, Quickie & Mountain, Daho, Twin
Back The The Roots DnB Stage: Bifidus Aktif, Akira, Halbax, Break Art + hosté
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup: 90,- Kč do 23:00, poté 150,- Kč
 
 
Oldschool Techno Classics již tento pátek v klubu Storm

Přijďte zavzpomínat na atmosféru parties devadesátých let minulého století a oldschool techno & D´n´B již tento pátek do Storm Clubu. Jestliže si pamatujete akce jako Cosmic Trip, Svojšice, Over There nebo Summer Of Love, nesmíte chybět na této jedinečné párty!

 

Oldschool Techno Classics Stage

Taneční večírek pro všechny fanoušky kvalitního techna se vrací v pátek 9. září do Prahy. Druhý zářijový pátek bude po roční pauze hostovat v žižkovském klubu Storm a zúčastní se ho přední čeští DJs, kteří se pokaždé s chutí a rádi postaví za gramofony, aby předvedli, jaké techno jim nejvíce přirostlo k srdci, a mohli nám ho z mixu naživo naservírovat.

V čele české reprezentace nemůže chybět matador domácí scény, věčně usměvavý pohodář Pavel Krejdl. Stejně jako stál u zrodu techno scény v České republice, brázdí domácí kluby a letní festivaly se svým bagem i dnes. Severočeskou techno scénu bude reprezentovat jablonecký "murder boy" Daho, který svůj industriální "dirty" technosound v poslední době hodně kombinuje s prvky post-punku a EBM. Zástupci chladného severu jsou také tepličtí DJs Quickie & Mountain, tvůrci legendárního festivalu Cosmic Trip. Věřte, že za gramcema to seveřani rozhodně vychladnout nenechají a naservírují vám originální techno koláž, jak je ostatně u "radicals" dobrým zvykem. Pánské složení doplní Nika 77, přední česká DJka a členka dámské DJ crew BasSistaz, která se prezentuje velmi promyšlenými sety plnými energickým technem s hlubokou strukturou. Sestavu večera ráznými beaty uzavře služebně mladší, ale zato aktivní DJ Twin, kterého můžete znát také jako součást živého projektu Prague Music Therapy.


Můžete se tedy těšit na pořádné techno z kotoučů těch nejpovolanějších, kde každý předvede trochu jiný a jemu vlastní pohled na ostré rovné beaty. Rezervujte si místa v diářích i předních řadách v klubu. Bude to maso! Maso, které můžou i vegetariáni.

 

Oldschool Techno Classics

Back To The Roots DNB Stage

Jak jsme již zmínili na začátku, na legendárních festivalech jako Summer Of Love nebo Comic Trip bylo vždy na výběr z beatů rovných, tak zlámaných a nejinak tomu bude 9. září ve Stormu.

V čele drum & bass line-upu stojí Bifidus Aktif, člen Let It Roll bookingu, který se představí ve speciálním oldschool D´n´B setu. Další důležitou postavou, která opráší své vinyly, je všem dobře známý AKIRA, půlka projektu DEADLY VIPERZ. Halbax, který to dotáhl až do Let It Roll bookingu, je sice služebně nejmladším na D´n´B stage, ale jeho začátky také sahají do dob, kdy na DJském stole převládaly gramofony. Line-up doplní zkušení DJs z Break Artu, takže to bude stát opravdu za to!

FB událost

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016