PARTYINFO

 

DOUBLE TROUBLE W/ TOBAX (RUS) & GLXY (UK) & ELEMENTRIX (UK) & LIFESIZE MC (UK)

Datum konání:
09.09.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Drum´n´bass stage: Tobax (RUS), MC Lifesize (UK), Kukurica (SK), Volume Plus, Skáčko, Feela, PMDR, Ozy, Lu.D.Key
Liquid stage: GLXY (UK), Elementrix (UK), Blofeld, Martin Rohr, Fallen Gemini, SHFT, Runky
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00
 
 
Další vydání akce Double Trouble už v pátek

Všichni fanoušci zlomených beatů nechť si tučně vyznačí do diáře pátek 9.9. 2016. Právě v tomto magickém datu se totiž v pražském klubu Cross uskuteční další vydání oblíbené klubové akce s názvem Double Trouble, kterou mají pod taktovkou kluci z uskupení Drumbassterds ve spolupráci s Liquid DnB Crew. Pro fanoušky poctivého drumandbassu budou připravena dvě pódia, která se rozezvučí zlámanými beaty těch nejpestřejších barev a subžánrů. A nebyla by to klubová noc Double Trouble bez zahraničních hostů. Těch se během večera za doprovodu skvělého českého supportu představí hned několik.

 

Hlavní stage bude tradičně patřit partičce Drumbassterds a svižnému tanečnímu drumandbassu. Hodit bokem si tak zde bude moci každý správný fanoušek jump upu nebo neurofunku. Za výše zmíněné uskupení Drumbassterds zde zahrají Volume Plus, Skáčko, Feela a Pmdr. Dále své sety zahrají Ozy & Lu.D.Key z BassSuspect crew a samozřejmě nesmí chybět zahraniční hosté. Tím hlavním bude jednoznačně ruský producent Tobax ze stáje Titan Records, jehož skladby má v oblibě například kontroverzní DJ a producent John B. Vedle Tobaxe potom na hlavním podiu vystoupí ještě britský MC Lifesize z Affliction Audio a DJ Kukurica ze slovenského bookingu Trident.sk.

Na spodním pódiu si na své přijdou především milovníci vytříbených melodií a nevšedních atmosfér. Členové Liquid DnB Crew, kteří mají tuto stage na starosti, si totiž pro fanoušky připravili překvapení v podobě dvou vskutku zajímavých zahraničních headlinerů, kteří se u nás představí vůbec poprvé. Tím prvním je v současné době velmi oblíbený projekt GLXY, upsaný Spearhead Records. Toto vydavatelství nedávno vypustilo celou řadu skvělých releasů, do jejichž výčtu se kromě skvělého Nymfova EPčka "Everyday Emotions" zařadili právě GLXY se svým "Expressions & Impressions EP". Jako druhý zahraniční host z Británie dorazí původem rumunský DJ Gabriel Cernea, vystupující pod jménem Elementrix, kterého mohou fanoušci znát z rádia Bassdrive. Samozřejmě ani zde nebude chybět kvalitní český support, o který se postarají Blofeld, Fallen Gemini, Shft a Runky z Liquid DnB Crew a jako host své placky roztočí ještě Martin Rohr.

Klubová noc Double Trouble startuje už tento pátek 9.9. 2016 od 20:00 v pražském klubu Cross. Do třiadvacáté hodiny navíc bude platit snížené vstupné, které bohužel v době vzniku tohoto článku zatím nebylo známo. Sledujte proto oficiální facebookovou událost, kde se vše včas dozvíte.

FB Event


stanjah

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016