PARTYINFO

 

MIND AGAINST (AFTERLIFE, LIFE AND DEATH/BERLIN)

Datum konání:
21.10.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Mind Against (Afterlife, Life and Death/Berlin)
Info:
http://www.roxy.cz
Popis:
start: 22:00, vstup: předprodej: 250,- Kč + poplatky: Goout: https://goout.cz/cs/listky/mind-against/xhp/, Ticketpro: http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/1933374-mind-against.html, NoD: 260,- Kč
 
 
Atmosférické tech house duo Mind Against na narozeninách Roxy

Bratrská dvojice Mind Against stoupá během posledních dvou let nezastavitelně až do vesmírných výšin elektroniky. Jejich směs techna a house music se vyznačuje smyslem pro detail a temnou atmosférou. V posluchačích vyvolává hloubavé pocity podobně jako i sety Tale Of Us, se kterými je pojí přátelství a práce pod labelem Life and Death. Za krátký čas dokázali Allesandro a Federico vydat množství úspěšných EPs nebo se umístit v první dvacítce TOP DJs žebříčku Resident Advisor před jmény jako Adam Beyer nebo Richie Hawtin. V rámci narozenin ROXY BE24 se představí poprvé i Praze.

 

Když spolu bratři Alessandro a Federico Fongnini vyrůstali, ovlivňovalo je stejné hudební prostředí - od 70. a 80. let rocku až po elektroniku devadesátých let a IDM. Ve školní kapele hrál Frederico na bicí a Alessandro zpíval, objevovali spolu první možnosti elektronické hudby a cestovali. Zásadní zlom nastal v roce 2011, kdy vytvořili svůj první seriózní projekt Mind Against. Dva roky na to se z rodné Itálie přestěhovali do Berlína a vydali pod labelem Life and Death první EPs "Atland", "Avalon" nebo "Strange Days". Tyto tech house počiny udělaly velký dojem nejen na publikum, ale i kritiky, a tak se umístili v první dvacítce TOP DJs žebříčku Resident Advisor před jmény jako Adam Beyer nebo Richie Hawtin. Tohle vše je ihned posunulo na line-upy světových festivalů, jako je Ultra Music Festival, Exit Festival nebo Melt!

Mind Against


"Přesun do Berlína nám dal možnost potkat se a pracovat s lidmi, kteří nás nepřetržitě ovlivňují
,” říkají Mind Against. V současné době sdílí studio s ostatními producenty pod labelem Life and Death jako Stephan Bodzin, DJ Tennis nebo Tale Of Us. Právě s nimi jsou dlouholetými přáteli, se kterými rádi a často pracují (Tale Of Us & Mind Against – Astral). Mind Against produkují hudbu, kde má každý zakomponovaný detail jasné místo. Silně emoční sety navozují temnou atmosféru, ale zároveň zůstávají výbušné v těch pravých momentech. Bratři Allesandro a Federico vytváří něco tak trochu kosmického. Na cestu do vesmíru na vlně techna a house music svezou celou ROXY už 21. října v rámci BE24.

Video:

Mind Against - "Avalon"

Tale Of Us & Mind Against - "Astral"

Mind Against - "Boiler Room"

Audio:

Mind Against - "Life and Death x ADE, Amsterdam, 17 Oct 2015"

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016