PARTYINFO

 

LOCO DICE (DESOLAT, DE)

Datum konání:
02.12.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Loco Dice (Desolat, DE), Loutka, Schwa, Eska
2nd stage: Arturo Legorreta, Bruno Curtis
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: předprodej: 590,- Kč + poplatky Goout: https://goout.cz/cs/listky/loco-dice/jvo/, Ticketpro: http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/1930406-loco-dice.html, Café NoD od 29.8. 600,- Kč (limit v předprodeji je stanoven na 4 lístky na osobu), na místě 650,- Kč
Line-up:
22:00 - 24:00 Eska
00:00 - 01:30 Loutka
01:30 - 04:00 Loco Dice
04:00 - 06:00 Schwa
2nd stage: Arturo Legorreta, Bruno Curtis
 
 
Klubovou sezonu v Roxy zakončí legendární Loco Dice Nalaďte se na zítřek s Loco Dice již dnes
Praha poprvé přivítá živelného techno producenta Loco Dice

Temperamentní DJ a producent s tuniskými kořeny a jedna ze stěžejních osobností elektroniky posledních 10ti let Loco Dice přijíždí poprvé do České republiky. Miluje techno a rád experimentuje. Se svou novou deskou se vydal ke svým hip hopovým začátkům a tím vytvořil zajímavý můstek mezi black music a svou milovanou elektronikou. To a jeho energické show dokazují, že je díky svému africkému původu živelný ve všem, co dělá. Je jasné, že bude 2. prosince v Roxy pořádné horko!

 

Tuniský rodák Yassine Ben Achour vyrůstal v Německu a jako teenager se začal věnoval rapu a mixování hip hopu. Sbíral úspěchy a dělal support umělcům, jako je Usher, Ice Cube, Jamiroquai nebo Snoop Dogg. Jeho uším se ale časem začala zamlouvat house music, od které chyběl jen krůček k technu, díky kterému už se několik let Yassine aka Loco Dice drží na špičce elektronické hudby. Několikrát byl jedním z headlinerů festivalu Awekenings, nejednou si střihl b2b set s legendou Carl Coxem, byl residentem klubu DC10 na Ibize, vydává pod labely Cadenza nebo Cocoon a je spolumajitelem labelu Desolat.

Loco Dice
Loco Dice je díky svým africkým kořenům živelný ve všem, co dělá. Ať už techno, house nebo minimal, vždy si našel svou vlastní, trochu jinou cestu. Po 7 letech vydal své druhé a zatím poslední album "Underground Sound Suicide", ve kterém se tak trochu vrací ke svým hip hopovým kořenům. Právě oznámení hostů a prvního tracku "Get Comfy" s britským MC Giggs vyvolalo překvapené, ale pozitivní reakce. Ve svých setech skvěle reaguje na atmosféru a umí vytvořit tu správnou rovnováhu mezi melodickým a deepovým soundem. To potvrzuje i jeho poslední Essential mix. Zdá se, že se mu prostě daří vše, na co sáhne! 2. prosince začne techno šílenství pod vedením Loco Dice.

FB událost

Audio:

Loco Dice - "Essential Mix"

Video:

Loco Dice feat. Chris Liebing - "Keep It Low (Official Video)"

Loco Dice feat. Giggs - "Get Comfy"

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce Loco Dice @ Roxy od čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016