PARTYINFO

 

FELIX LABAND LIVE (JAR)

Datum konání:
11.08.2016 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
DJs:
Jon Kennedy (UK)
Live:
Felix Laband (JAR)
Info:
http://www.cnfrnc.cz
Popis:
start: 20:00, vstup: https://www.musicbar.cz/program/felix-laband-live-jar-special-guest-jon-kennedy-uk/
 
 
Temný princ elektroniky Felix Laband již zítra v LMB

Praha se v srpnu dočká temné elektronické párty v režii jihoafrického umělce Felixe Labanda, který představí 11. srpna v Lucerna Music Baru své nové album "Deaf Safari". Laband v Praze uvede unikátní live show, kterou doprovází projekce vizuální umělkyně Kerry Chaloner. Večer odstartuje svým setem producent a DJ Jon Kennedy.

 

Felix Laband je považovaný za jednoho z nejinovativnějších a nejtalentovanějších elektronických umělců Jihoafrické republiky. Už od roku 2001, kdy vydal své debutové album "Thin Shoes In June", cestuje po celém světě a sbírá uznání za svou experimentální elektronickou produkci. V současnosti má za sebou čtyři desky, přičemž poslední pojmenovaná "Deaf Safari" vyšla vloni v červenci u německého labelu Compost Records a po deseti letech pauzy odstartovala dlouho očekávaný Labandův návrat na scénu. "Deaf Safari" zaznamenalo spoustu pozitivních ohlasů od kritiky včetně verdiktu 8/10 od magazínu Mixmag. "Jsem opravdu nadšený z vydání nové desky a z toho, že můžu opět začít vystupovat. Už je to deset let, co jsem vydal "Dark Days Exit" a ačkoliv jsem byl záměrně mimo hudební svět, nepřestal jsem nikdy skládat hudbu," uvedl Laband po vydání "Deaf Safari".

Felix Laband

Od vydání nové desky Laband pilně koncertuje s unikátní live show za doprovodu projekce vynikající malířky a vizuální umělkyně Kerry Chaloner. Se stejnou show přijede Laband také do pražského Lucerna Music Baru. Jako speciální host se před show Felixe Labanda představí anglický DJ a producent Jon Kennedy, který ve svém setu zahraje i nové tracky z připravovaného LP "HA!". Jon Kennedy se v hudební branži pohybuje už 15 let. Má za sebou 5 alb vydaných u prestižních britských labelů, remixy pro více jak 50 umělců nebo více jak 3 miliony přehrání na LastFM. Kennedy jako DJ anebo s živou kapelou za svou kariéru navštívil Jižní Koreu, USA, Čínu, Japonsko, Evropu a spoustu dalších zajímavých destinací. V roce 2007 založil vlastní label The Jon Kennedy Federation, jehož produkce se objevila ve dvou hollywoodských filmech, reklamách významných světových značek a řadě her.

Vstupenky v předprodeji jsou za 350,- Kč + poplatky. Předprodej běží na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu Lucerna Music Baru a v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketpro a Ticketportal.

Oficiální FB událost


Ticket link

VIDEA:

https://www.youtube.com/watch?v=1NccisdIavQ&list=PLWG4X0bX3h4705vVafPCLl6sdm0gu4cyw
https://www.youtube.com/watch?v=Lqk5JaXqJSA
https://www.youtube.com/watch?v=mXAJjQz8fyY
https://www.youtube.com/watch?v=1WKAdTE9Z2s

https://www.facebook.com/Felix-Laband-18041251748
https://soundcloud.com/felix-laband
www.jonkennedy.co.uk
www.soundcloud.com/jonkennedy
www.mixcloud.com/jonkennedy
www.facebook.com/jonkennedymusicfederation
www.musicbar.cz
www.facebook.com/lucernamusicbar
www.instagram.com/lucernamusicbar
www.cnfrnc.cz
www.twitter.com/lucernamusicbar
https://www.facebook.com/cnfrnc

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce Felix Laband Live od Mr. Pipe
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016