PARTYINFO

 

LIQUID FLIGHTS W/ TOTAL SCIENCE, SEMITONE, DETBOI

Datum konání:
12.08.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Main Stage: Total Science, MC K-Eye, Semitone, Theya, Anitta, Entita, Eska, TrueBromance, Rudeboy, Blofeld, Runky
Second Stage: Detboi, Sta, Theya, SBSTRD, Valoa, dMIT.RY
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup: 100,- Kč do 22:00 / poté 150,- Kč
 
 
Další díl párty Liquid Flights tento pátek v klubu Cross

Fanoušci drum´n´bassového subžánru liquid funk nastražte uši! Už 12. srpna, čili tento pátek, se v pražském klubu Cross totiž uskuteční další vydání pravidelné klubové noci s názvem Liquid Flights. Tento jedinečný klubový event má pod palcem partička Liquid DnB Crew, která pravidelně na svoji noc přiváží zajímavá jména světové elektronické scény. Srpnové Liquid Flights samozřejmě nebudou výjimkou. Těšit se můžete na dvě pódia, na nichž zahrají zajímaví hosté, které si nyní představíme.

 

Na hlavním pódiu se jako headlineři představí britští Total Science, MC K-Eye a kolumbijský producent Semitone. Duo Total Science tvoří dvojice producentů z Oxfordu, Jason Greenhalgh a Paul Smith. Ti se poprvé setkali v roce 1987, kdy je spojila láska k hip hopu. O deset let později, roku 1997, společně zakládají label C.I.A. Records a začínají vystupovat jako Total Science. Následuje vydání EPčka "Silent Reign" skrze Goldieho značku Metalheadz, které dvojici vdechlo novou chuť do toho, co dělá. Další úspěch přišel v podobě remixu skladby "Champion Sound", o nějž se postarali Bad Company. Remix přinesl další zájem o label C.I.A. a také o duo Total Science. Jejich debutové album "Advance" potom odhalilo další zajímavou oblast v podobě experimentování s downtempem. Duo se stalo úspěšným, což mělo za následek, že jejich další skladby se objevily i na známých značkách jako Playaz nebo Soul:r. V současné době patří duo Total Science k legendám drum´n´bass scény, a jejich skladby jako "Squash" nebo "Nosher" se staly naprostými klasikami. Nynější produkce Total Science se točí také kolem liquid funku. V roce 2010 vydali na značce Critical skladbu "Redliness", na které spolupracovali s Riyou, a v roce 2012 překvapili úspěšným EPčkem "See Your Face" u Shogun Audio. Nechme se překvapit, co si na nás v pátek Total Science přichystají, a zda se dočkáme i jejich starší produkce. Jejich set navíc svým vystoupením obohatí také britský MC K-Eye.



Dalším headlinerem na hlavní stage bude rodák z Bogoty Antonio José Pineros, vystupující pod jménem Semitone. Ten s produkcí drum´n´bassu začal v roce 2015 na značce Faded Music, kdy debutoval s EPčkem "Backlash". Semitone se vyznačuje především hlubokým a temnějším deep a tech step zvukem a "party rollery". Pomohl také stmelit drum´n´bassovou scénu v Bogotě a je přezdíván kapitánem Latinské Ameriky.



Samozřejmě nebude chybět i zvučný český support, o který se postarají Theya ve společném setu s Annitou, Entita b2b Eska, TrueBromance, Rudeboy, Blofeld a Runky. Druhá dolní stage bude patřit experimentálním beatům a bass music. Jako hlavní host večera se na ní představí irský jungle kouzelník Detboi, jehož tracky můžeme najít v katalogu labelů, jako jsou například Metalheadz, XL Recordings nebo Moving Shadow.



O český support se zde postarají SBSTRD ve společném setu s Theyou, Valoa, dMIT.RY a Sta.

Klubová noc Liquid Flights se uskuteční v pátek 12. srpna v pražském klubu Cross a vstupné činí 100,- Kč do 22:00 a poté 150,- Kč.

stanjah

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016