PARTYINFO

 

RADOST FX 24 BDAY – JAN BLOMQVIST LIVE (DE)

Datum konání:
11.11.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Dan Cooley, Cubik, Vilém, Petr K, Michael J
Live:
Jan Blomqvist live (DE)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: 350,- Kč
 
 
Jan Blomqvist gratulantem 24. narozenin klubu Radost FX

Dámy a pánové, příznivci neobyčejně inovativní hudby! Je na čase přiznat, že nejstarší elektronický klub v Čechách, dáma jménem Radost FX, letos slaví 24. narozeniny! Již v útlém věku hostila jména jako například Carl Cox, Paul Van Dyk, Laurent Garnier, Westbam, Richie Hawtin, Roger Sanchez, Jeff Mills, Josh Wink, Cari Lekebusch, a nyní, ve věku plného rozpuku, se na oslavu chystá německý elektronický mág Jan Blomqvist, který svým hlasem ve spojení s atmosférickým setem naprosto uchvátil fanoušky například na letošním Colours of Ostrava. Doplní ho ostřílení matadoři Dan Cooley a Cubik. To vše ve zrekonstruované Radosti se zvukem Funktion one, takže pokud jste tuto informaci náhodou minuli, je nejvyšší čas to napravit a dorazit!

 

DJ Jan Blomqvist (DE)

Jan Blomqvist dal dohromady deep house, zasněný zpěv, minimal techno a jeho hity "Time Again", "Awake" a "Something Says" ho katapultovaly mezi přední interprety nejen v Německu. Z jeho dalších tracků zmiňme například "I Don´t Think About You", který bychom přirovnali k Booka Shade v moderním hávu. Letos v květnu vystoupil ve světoznámé show Boiler Room a jeho video z klubu Weekend v Berlíně, kde mimochodem pracoval před tím jako barman, má přes 5 miliónů shlédnutí, což je nejúspěšnější video z tohoto klubu vůbec. České publikum ho čerstvě zná z festivalu Colours Of Ostrava, kde zahrál famózně před roztančeným davem. Říká se o něm, že jako malý nikdy neplakal a místo toho zpíval tklivé melodie. Když na střední škole dostal od svých hippie rodičů první kytaru a utratil své první vydělané peníze za zesilovač, naučil se hrát. Následně ho nepřijali do školní kapely, o které ale tvrdí, že byla stejně "shitty". V jednadvaceti začal studovat technickou školu a objevil techno. Přes den spí a v noci dlouhé hodiny skládá. V roce 2011 přišel boom a vystoupil na Fusion festivalu před davem 3.000 lidí, od té doby měl za 3 roky přes 350 bookingů. Na jeho set se opravdu těšíme!

https://www.youtube.com/watch?v=b0WcqF6HxBI
https://www.youtube.com/watch?v=rE7GU7SLguo
https://www.youtube.com/watch?v=qHRur3DkX-c
https://soundcloud.com/janblomqvistofficial

DJ Dan Cooley

Dan Cooley působí od roku 1996 na vlnách pražského Radia 1. V současné době mu patří pondělní a páteční dopoledne, kdy to páteční provází posluchače převážně světem taneční hudby, včetně aktuálních novinek. S klubovou kulturou je spjat už od začátku 90. let. V jeho setech je slyšet pestrá směs převážně house rytmů od deep house, přes funky, až po progresivně laděné desky nebo breaky. Poslední roky si občas střihne i drumandbassový set, stylově většinou v liquid funkovém rytmu. Aktuálně je residentem pražských klubů Roxy a Chapeau Rouge. Layo & Bushwacka!, Kölsch, 2Many DJs, Digitalism, Adam Freeland, Robert Babicz, Nick Warren, Tom Middleton, Spooky, Dave Angel, The Timewriter, Jimpster, Soul Of Man, Justin Robertson, Seb Fontaine, Jay Dee, Slam, Phil Kieran - to je aspoň krátký výčet jmen, kterým supportoval. V prosinci 2003 se stal jeho demosnímek nahrávkou měsíce v recenzi časopisu XMAG. V hlavním pracovním čase se Dan věnuje marketingu, PR a produkci.

http://mp3.sety.cz/vysledek-hledani/set%7Ccooley.html

DJ Cubik

Jakub Šmejkal hraje aktivně od roku 1995, poprvé začal pravidelně hrát v klubu Újezd, XT3 a Punto Azul, na první větší párty pořádanou agenturou Lighthouse hrál v roce 1997 společně s Colinem Dalem v Roxy, od té doby na mnoha parties a festivalech, nejčastěji na akcích a festivalech agentury Lighthouse a v klubu Roxy a navštívil téměř všechny kluby ve větších i menších městech. Má zkušenosti s hraním i v zahraničí a to v Německu (Berlín, Rostock a Hamburg), v  Anglii ve městě Bournemouth v klubu Bartonka či v Polsku v Krakově a v klubech Buddha a Alive v Lisabonu, v Portugalsku. Jeho styl hraní procházel v minulosti různými proměnami, ale v současnosti jeho DJ set balancuje na hranici tanečních stylů deep house, balearic house, nu-disco, tech house, prostě freestyle house. Od roku 2002 se věnuje produkci hudby ve formaci Cubik & Checo Zac, a kromě jejich vlastní produkce také oba pilně remixují, například Sabres of Paradise, Sci*Fi*Psi, U-prag, Lenku Filipovou nebo Jiřího Korna či nově hit z pořadu Možná přijde i kouzelník. 

http://soundcloud.com/cubikcz

Přijďte si užít tuto noc do nově zrekonstruovaného klubu Radost FX se zvukem Funktion One!

FB event

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016