PARTYINFO

 

BEACON (USA)

Datum konání:
28.09.2016 - středa
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
Live:
Beacon (USA)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup: předprodej: 360,- Kč + poplatky GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal, Eventim, Lucerna Music Bar (bez poplatků) https://www.musicbar.cz/program/beacon-us/
 
 
Brooklynské duo Beacon vystoupí v září poprvé v ČR

Brooklynské duo Beacon, které ve své tvorbě mixuje elektroniku s moderním R&B a soulem, se představí poprvé v České republice. Ve středu 28. září vystoupí v pražském Lucerna Music Baru v rámci turné k nové desce "Escapements", jež vyšla letos v únoru na respektovaném labelu Ghostly International. Beacon tvoří Thomas Mullarney III a Jacob Gossett, kteří se potkali na Brooklyn’s Pratt Institute, kde studovali malbu a sochařství. Jejich produkce je typická kombinací jemných R&B melodií a temně laděné elektroniky. První release EP "No Body" (2011) obsahuje čtyři skladby ovlivněné elektronikou, R&B a hiphopem. Mullarneyho hlas je zde posazen na beaty, které společně s texty citlivě pomáhají definovat atmosféru písniček. Tento přístup se prohloubil a rozšířil na debutovém albu "The Ways We Separate" (2013), jímž Beacon uchvátili posluchače současné elektroniky a razantně vstoupili na scénu elektronické hudby. "Separate" je skvělou ilustrací dvojí tváře Beacon – pulsující elektroniky a Mullarneyho jemného šeptajícího vokálu.

 

Zatímco "The Ways We Separate" řeší vztahy mezi lidmi, tématem aktuální desky "Escapements", která vyšla v únoru 2016 na labelu Ghostly International, je čas. Skladby z nového alba jako "Backbone", "Cure" nebo titulní "Escapements" demonstrují novou hloubku a komplexnost dua. "Doufám, že tahle nahrávka doloží náš široký hudební záběr a ukáže, že opravdu nemáme jen jeden přístup ke skládání hudby," říká Mullarney o albu "Escapements" a Gossett jej doplňuje: "Zkusili jsme důvěřovat sami sobě a nedali jsme si žádné hranice, jak by deska měla vypadat. V tomto smyslu je to přesně ta nahrávka, kterou jsme chtěli udělat."

Beacon



Přijďte si naživo poslechnout, jaká hudba právě hýbe newyorskou scénou. Vstupenky v předprodeji jsou za 360,- Kč + poplatky. Předprodej běží na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu Lucerna Music Baru a v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal a Eventim.

Oficialní Facebook událost
Ticket link

VIDEA:

https://www.youtube.com/watch?v=6b6r64vY9bU

https://www.youtube.com/watch?v=DSEIEdRo02Q
https://www.youtube.com/watch?v=TahTcD_3AFs

http://beaconband.nyc/
https://www.facebook.com/beaconband/?fref=ts
www.musicbar.cz
www.facebook.com/lucernamusicbar
www.instagram.com/lucernamusicbar
www.twitter.com/lucernamusicbar
www.cnfrnc.cz
https://www.facebook.com/cnfrnc

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016