PARTYINFO

 

DAYLIGHT

Datum konání:
05.07.2016 - úterý
Místo konání:
Praha - Vila Štvanice
DJs:
Uone (Melbourne), Schwa, Kaplick, Saku, Greenr, Kosmen, Saboteur, Hajnator
Popis:
start: 13:00
 
 
Daylight roztančí Cyrila a Metoděje

Daylight je přesným opakem tradičních "dance" parties, kde hlavní hvězda vystupuje po půlnoci a do té doby náladu udržují jen předskokani. Na Daylight Party ve Vile Štvanice 5. července tohle nezažijete! Již od brzkého odpoledne vás bude provázet příjemná hudba. Headliner zahraje ještě před soumrakem, abychom stihli denní světlo, při kterém house music skvěle vynikne.

 

Tento rok se můžete těšit na DJe UONE – rodilého Australana, který putuje napříč Evropou v rámci svého turné. Ve Vile Štvanice se na něj můžete těšit už od 20:00 hodin! Doplní ho zkušení matadoři, jako je pražský DJ Schwa nebo kluci z Breakbeat.cz v rovném setu Kaplick a Saku, následují DJs Greenr, Kosmen, Saboteur a liberecký Hajnator ze třech gramců. Připraven je kvalitní zvuk Funktion one od ViceAudio i speciální dekorace!

Uone

Bio DJ UONE (Melbourne):

Jeho domovem je australské Melbourne, jeho scénou celý svět. DJ UONE je věhlasný svou energií, kterou rozprostírá po tanečních parketech od Austrálie po Berlín. Jeho doménou jsou všechny disciplíny "four to the floor" elektronické hudby. Ta mu slouží jako plátno. Barvami mu pak jsou zvuky divokých exotických kmenů, vlivy urban swingu, 60kové psychedelie a mnoho dalšího. Vše tohle pak následně míchá na paletě s jedinečným smyslem pro humor. Během posledních deseti let se z DJ vystoupení UONE vyvinul šamanský rituál, který pozvednul živé hraní do netušených výšin. V průběhu času se tak z UONEho stal specialista na vystupování na velkých outdorových festivalech po celém světě včetně eventů jako Fusion Festival, Burning Man, Secret Garden Party, Boom Festival, Symbiosis, Eclipse & Universal Parellelo. Už v počátcích své kariéry na velkých australských venkovních mejdanech v sobě UONE totiž objevuje silné propojení s festivalovým publikem, které ho stále posouvá dál. Čeští posluchači si ho můžou pamatovat z jeho vystoupení v Chapeau Rouge nebo na festivalu Soundfeer.

Uone

Krom toho se věnuje především vývoji specifického UONE soundu, a to jak v DJ setech, tak ve své vlastní hudební produkci. Ta se zaměřuje na house a techno, často ve spolupráci s domácími i přespolními producenty a labely. Mezi jeho souputníky patří Katermukke, Still Vor Talent, Heinz Music nebo SproutMusic.

Uone
Ani ve svém volném čase se UONE nevzdaluje od festivalů a tanečních parketů. Pod hlavičkou své agentury Vision Hound se věnuje hudební dramaturgii, stage designu a předáváním zkušeností ostatním hudebníkům a promotérům.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016