PARTYINFO

 

NACHTIFUTURUM - NACHTDIGITAL FESTIVAL SHOWCASE

Datum konání:
25.06.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - Futurum Music Bar
DJs:
FUTUROOM 01: Elisabeth (nachtdigital, DE), Steffen Bennemann (nachtdigital, DE), VAI live (nachtdigital, DE), Leibniz live (nachtdigital, DE)
FUTUROOM 02: Onetake & Steffen Bennemann (nachtdigital, DE)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup: 200,- Kč do půlnoci / poté 250,- Kč, předprodej: 180,- Kč + poplatky http://1url.cz/rtJE6
 
 
Nachtdigital Festival showcase již v sobotu v klubu Futurum

Podle aktuálních výpočtů váží internet cca 0,000 000 566 gramu. Lidská duše údajně 21 gramů. A zeměkoule odhadem 5.973.600.000.000.000.000.000.000 kg. Takže by se teoreticky asi i dala spočítat ta krásná energie, která po jarní sezoně zůstala mezi zdmi nově vytuněného Futura. Osobně to vidím na něco mezi váhou internetu a zeměkoule...

 

Vyzdvihnout jeden moment z těch všech zážitků? Bez váhání to bylo loučení se s Robag Wruhme na první párty sezony. Ale o Robagovi jsme to věděli předem, že je to i úžasná osoba i mimo DJ pult. O to krásnější bylo zjištění, že všechny naše vysněné hvězdy byly jedním slovem cajk. Robag Wruhme, Session Victim, Dasha Rush, Alex Smoke, Fairmont, Aquarius Heaven, Dasha Redkina.

25.6. přivážíme poslední várku prima lidí a fantastických DJs. Náš milovaný, obdivovaný a inspirativní festival NACHTDIGITAL, který za svoji, tento rok už devatenáctiletou historii, kdy rok za rokem vyprodává s velkým předstihem celý festival, si nás zařadil do své promo tour. Steffen Bennemann, kurátor a hlavní ideolog festivalu s sebou přiveze reprezentativní vzorek toho, co se na festivalu každým rokem děje.

Na svoje finále se těší i Lunchmeat studio, které na každou ze sedmi klubovek připravilo orignální instalaci a ne jinak tomu bude i v sobotu.

Děkujeme všem za podporu, za to, že si v té krásné nabídce hudebních akcí víkend co víkend v Praze vybrali právě nás a těšíme se na shledanou.


FUTUROOM 01


ELISABETH (nachtdigital, DE)


Na svou pražskou premiéru se už moc těší ELISABETH. Její hudební pohled formovaly stovky parties v Berlíně, kde žije. Elisabeth je dalším důkazem toho, jak mocně dokáže při DJingu fungovat cit ve spojení s housem a technem.

www.soundcloud.com/elisabeth_leaves


STEFFEN BENNEMANN (nachtdigital, DE)

STEFFEN BENNEMANN patří mezi základní kameny festivalu Nachtdigital. Je to hlavně jeho hudební vkus, který se zrcadlí v dramaturgii tohoto eventu. Steffen patří mezi to málo DJs, kteří ke své slávě nepotřebovali vydat spoustu muziky, "jen" být vždy o něco napřed.

www.steffen-bennemann.com


VAI live (nachtdigital, DE)

Tajemnější než Burial s Banksym v Karpatech, na triku pouze jeden release pro Holger Records, ze kterého si musíme domyslet zbytek.

www.holger-records.com


LEIBNIZ live (nachtdigital, DE)

Mladou nastupující krev lipské scény bude reprezentovat live act LEIBNIZ, koketující s analogovým raw zvukem house a techna. Jeho posledním releasem bylo EP pro Rat Life, na kterém pracoval společně s drážďanským kolegou Credit 00. S ním nyní pomalu pracuje na živých vystoupeních.

www.soundcloud.com/leibniz



FUTUROOM 02

ONETAKE & STEFFEN BENNEMANN (nachtdigital, DE)

Vraťme na české parties chill out, ten opravdový. Místo, kde můžete nabrat síly stejně, jako je ztratit. Sedmou noc obstarají ONETAKE a STEFFEN BENNEMANN. Ambient, mlha, ambient a mlha.

www.soundcloud.com/onetake

www.steffen-bennemann.com

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016