PARTYINFO

 

BE AT: DILBY

Datum konání:
11.06.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
BE AT: Dilby (Mother Recordings, Bondage Music, Glasgow Underground / NZ), Ol-Wiz, Schwa (Shades of Gray, Beef), Ark3r (Be At:)
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Novozélandský producent Dilby v sobotu hostem párty BE AT:

BE AT: je rezidentní párty v klubu Chapeau Rouge. Od roku 2011 hostila spoustu uznávaných producentů světové undergroundové scény jako La Fleur, Niconé, Djuma Soundsystem, Timid Boy, Nico Schwind, Smash TV a další. V sobotu 11. června se zde představí producent z Nového Zélandu Dilby (nyní žijící v Berlíně). Jeho originální tracky a remixy se pravidelně umisťují v TOP 100 nejlepších deep house skladeb na serveru Beatport.

 

Dilbyho nadšení pro hudbu bylo znát už na začátku devadesátých let, kdy ho neúprosně pohltila elektronická rave scéna a undergroundový zvuk. Jeho vášeň pro hraní a tvorbu hudby se objevuje kolem roku 2001. Dalším stupněm v jeho vývoji byla promoterská dráha v jeho tehdejší domovině – Novém Zélandu, kde hostil slušnou řádku zvučných jmen a projektů.

Ve studiu je Dilby velice pilný. Jeho jedinečný zvuk je ovlivněn citem pro detail a zájmem o různé hudební styly od klasického rocku, různých poloh techna, housu, ambientu až po rytmy tribal music. Dilby se usadil u labelů Mother Recordings, Glasgow Underground, Toolroom, Bondage a na česko-australském Beef Records. Plní tak DJ bagy legend jako Danny Tenaglia, DJ Sneak, Maceo Plex, Claptone nebo Hot Since 82. V roce 2012 se Dilby stěhuje do Berlína, kde se rychle zařadil do tamní scény.


Jeho unikátní výběr hudby si cení berlínské kluby jako KitKat, Salon Zur Wilden Renate, Suicide Cirkus, Golden Gate a další. Nyní je na řadě Praha, kde máte jedinečnou možnost Dilbyho slyšet v Chapeau Rouge. Akci doplní rezidenti Ark3r a Schwa z Beef Records, kteří si přizvali na pomoc Ol-wize!

Celou akci podporuje Radio 1, Club Mate, Techno.cz a Protisedi.cz.

Tímto všem děkujem!

http://www.dilbydj.com/

http://​www.soundcloud.com/dilbydj

http://​www.facebook.com/dilbydj

FB událost

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016