PARTYINFO

 

DNB CLASH B-DAY EDITION /W RICH & BASSTIEN

Datum konání:
11.06.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge - Underground
DJs:
Rich & Basstien (Bassbeast), VirCZ & P.Dr (Latrod3ctus & Reprospekt), Latrod3ctus crew, Duneni.cz crew, Neuro:Lab crew
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: do 23:00 60,- Kč / poté 80,- Kč
 
 
Sobotní DNB Clash B-Day Edition na 2 mixy v Chapeau Rouge

V sobotu 11.6. v Chapeau Rouge proběhne další nabitá noc série DNB Clash pod taktovkou rezidentních crews Latrod3ctus, Duneni.cz a Neuro:lab. Speciální B-Day edice slaví nejen 1 rok od založení akce, ale také narozeniny DJe VirCZ, který si dá clash set se zakladatelem pražské crew Reprospekt, s DJem P.Drem.

 

Unikátní koncept noci, kde se hraje na 2 master mixy celou noc, vznikl před rokem a DNB Clash, na kterém se v kolaboracích představují přední čeští DJs, se za tuto krátkou dobu stal neodmyslitelnou součástí pražské D´n´B scény.

DNB Clash

"DNB Clash je unikátní kolaborace DJs, která není pojata jako nynější trend "back to back" nebo hodně agresivní a vyzývavé "DJ vs. DJ". Nesnažíme se bojovat o to, kdo je lepší, rychlejší a přesnější, spíš nám jde o to využít 4 metry techniky, které máme k dispozici a vytvořit originální a nápadité sety," řiká DJ sn3hura z projektu Latrod3ctus.

DNB Clash

Jako guest clash se představí dinosauři české DNB scény, kteří nám servírují svůj jungle D´n´B už od roku 2000 a možná i déle. Nemluvíme o nikom jiném než o Bassbeast crew a to o DJs Rich & Basstien.

Těšit se můžete na kulervoucí zvuk, klasické Clash kulisy obohacené o B-Day tématiku, vizualizace a našláplou atmosféru, která na tomto večírku vždy panuje!

FB událost
www.dnbclash.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016