PARTYINFO

 

BLATENSKÝ FEST

Datum konání:
17.06.2016 - 19.06.2016
Místo konání:
Blatná - open air
DJs:
Kra-Stra Šapito stage: Jamchestra, Sception, Záviš, Permon Balet, Hang Drum Show, John Weah, Parallel Activity (Frock, Neighbour, Dave Trumpeteer), Stanjah, Stuart, Tactical TVX crew (Bombash, Jane, Jupu), Kra-Stra Sound (Byzzon, Dave Bubben)
Live:
Kozel Main stage: Vypsaná Fixa, Krucipusk, Locomotiv, Znouzecnost, E!E, The Fellas, Dukla Vozovna, Funkce Šroubu, Libido Challenge, Curlies, Anča Band, Kúrovec, Krize Středního Věku, Parallen, Herdek Fidek, Pirates of the Pubs, Loretto Carpenter Store, Conoped, Alike, S.A.S., Dech Dechtu, Smrtihlav, The Own Roadies, Urtikaria Anal (Mexico), Mutilated Judge (Spain)
Info:
http://www.blatensky-fest.cz...
Popis:
start: 17:30, vstup: předprodej na tři dny 333,- Kč, na místě na tři dny 444,- Kč, na místě na jeden den 250,- Kč, děti do 12 let zdarma
 
 
Blatenský Fest nabídne kromě skvělého line-upu i druhou stage

V jihočeském městě Blatná se třetí červnový víkend, přesněji 17. až 19. června, uskuteční v pořadí již třiadvacátý ročník tradičního, punkového Blatenského Festu. Ten letos svým návštěvníkům ve dvoudenním programu nabídne více než třicítku interpretů, a kromě skvělého line-upu také druhou stage, věnovanou především alternativní a elektronické scéně.

 

A jelikož se náš web zaměřuje především na elektronickou hudbu, tak si pojďme nejdříve představit výše zmíněnou druhou stage. Ta ponese název Kra-Stra Šapito stage a jak už název napovídá, stage bude umístěna do velkého cirkusového šapito. Představí se na ní kapela Jamchestra z Brandýsa nad Labem, blatenská partička Sception, alternativní Permon Balet, král českého porno folku Záviš, a Hang Drum Show okouzlí svojí hrou na bongo a piáno.

Z DJs zde potom vystoupí pražský drum´n´bassový projekt z bookingu Sety.cz Parallel Acitivity, který dorazí v kompletním složení DJ Frock, Neighbour a Dave Trumpeteer. Tactical TBX crew přijedou svými sety, jež jsou plné zlámaných beatů a veselých rytmů, reprezentovat DJs Bombash, Jane a Jupu. Ve společném setu si poprvé na tomto festivalu zahrají také blatenští rodáci Stanjah a Stuart, oba nyní žijící v Praze. Stanjah působí jako redaktor hudebních webů Techno.cz a Shadowbox, a v současné době také patří k Liquid DnB crew. Stuart, kterého si můžete pamatovat jako člena západočeské partičky Hydroponix, nyní působí v pražské crew Drumy i Nedrumy, a je také dlouhodobým redaktorem webu Shadowbox, ke kterému se v nedávné době připojil i jako DJ. Ze západočeské metropole se v Blatné představí také John Weah, matador plzeňské techno scény hrající již od roku 2003 a člověk, který také založil undergroundcity.cz, server věnující se západočeské elektronické scéně. Samozřejmě nebudou chybět kluci z oblíbeného jihočeského uskupení Kra-Stra Sound - Byzzon a Dave Bubben. Party sound systemu Kra-Stra se vyznačují skvělou atmosférou a pro jejich návštěvníky se stávají doslova pojmem. Věříme, že v Blatné tomu nebude jinak... Kra-Stra sound také celou stage nazvučí svou aparaturou od EAW, Turbosound a dbTechnologies, kvalita zvuku a hudebního zážitku je tedy zaručena. Z hudebních žánrů se můžete těšit především na house music, techno, breakbeat a drum´n´bass.

Hlavní pódium, nazvané Kozel Main Stage, bude ve znamení punku, metalu, rocku, ale i mnoha dalších stylů. Z interpretů zde vystoupí: Vypsaná Fixa, Krucipusk, Locomotiv, Znouzecnost, E!E, The Fellas, Dukla Vozovna, Funkce Šroubu, Libido Challenge, Curlies, Anča Band, Kúrovec, Krize Středního Věku, Parallen, Herdek Fidek, Pirates of the Pubs, Loretto Carpenter Store, Conoped, Alike, S.A.S., Dech Dechtu, Smrtihlav, The Own Roadies a ze zahraničí dorazí hned dvojice dalších interpretů. Tím prvním bude mexická partička Urtikaria Anal, a druhým potom španělská kapela Mutilated Judge. Je tedy z čeho vybírat a na co se těšit.

Pro návštěvníky bude připraven i bohatý doprovodný program, sestávající z fotbálků, workshopů DJingu, sítotisk a graffiti kostka, hang drum a pro fanoušky fotbalu také projekce utkání ME 2016. Blatenský Fest startuje 17. června v půl šesté odpoledne a následně bude pokračovat až do neděle 19. června. Vstupenky si můžete zakoupit v předprodeji za 333,- korun českých na celý víkend, a to buď v síti Ticketstream, nebo v Blatné, a to v hospodě U Datla, v restauraci Sokolovna a restauraci Prostor. Na místě poté za vstupenku na celý víkend zaplatíte 444,- Kč, na jeden den vás vstupné vyjde na 250,- Kč.

Místo konání: Blatná, Jihočeský kraj – zimní stadion

stanjah

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016