PARTYINFO

 

VENTOLIN MASTER CLASS AND LIVE SET

Datum konání:
09.06.2016 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Cross
Live:
Ventolin
Popis:
start: 17:30, vstup: zdarma
 
 
Ventolin Master Class příští čtvrtek v klubu Cross

Ventolin (vlastním jménem David Doubek) vám v praktické lekci představí základní prvky svého nástrojového vybavení a skladebné postupy, které uplatňuje ve svém živém vystoupení a hned vám také jedno předvede...

 

Originální hudebník známý tím, že svou čistě elektronickou hudbu tvoří a živě hraje bez počítače, pouze na analogové syntezátory, "na hardware". Jeho zvuk je na první poslech rozpoznatelný, ačkoliv se pohybuje v žánrech, které trpí zvukovou unifikací. Jeho živá vystoupení si také nespletete, neboť tyto hurónské taneční adorace autismu u nás nemají obdobu natož konkurenci.

Ventolin

Pokud vás tedy zajímá osobnost beroucí na sebe roli tichošlápka, který mentálně neopustil (svá) pubescentní osmdesátá léta, a který dokáže vytěžit maximum z obsedantně konvulzivní poruchy, budete mít šanci se s ní seznámit v klubu Cross 9.6. 2016. Od půl šesté tu David Doubek, mimochodem civilním povoláním skutečně pedagog, bude vyučovat základy detroitského techna, post-punku a elektro-music, a to svou vlastní čistě analogovou metodou. Představí vám jednotlivé "mašinky", a pomocí ukázek vám předvede kombinatoriku jejich zvuků.

Od osmi večer bude hrát na venkovním pódiu před klubem, takže po přípravné lekci budete mít možnost okamžitě slyšet svého učitele v akci.

Máte-li o dílnu zájem, rezervujte si místo na ondrej.cakl@ciant.cz. Akce je bezplatná, pořádáme ji ve spolupráci s klubem Cross v rámci série STREAMS a podpořily ji finančně MKČR a MHMP. Děkujem.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016