PARTYINFO

 

TRANCENATION: SUMMER EDITION

Datum konání:
18.06.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Misja Helsloot (NL), Ronny K (UK), Para X (DE), Antipod, Bryan Elkins, Proggyboy, Dolvich
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: 200,- Kč
 
 
Letní edice párty Trancenation již tuto sobotu

Toto léto čeká Českou republiku velkolepá klubová trance akce. V sobotu 18.6. 2016 se sejdou ve věhlasném klubu Radost FX v Praze zástupci tří národů, skutečných mistrů ve svém oboru působících více než 15 let na taneční scéně, aby vytvořili nezapomenutelnou atmosféru k oslavě letní edice nového eventu Trancenation. Headlinerem akce je holandská legenda Misja Helsloot. Sekundovat mu budou česko-britská uplifting trance ikona Ronny K. a také Para X z Německa. Trojici hvězdných DJs ze zahraničí podpoří čtyři tuzemští nadšenci, jmenovitě Antipod, Bryan Elkins, Proggyboy a Dolvich. Můžete se těšit na noc plnou tanečních vibrací, trance emocí a neopakovatelných zážitků pod taktovkou zkušených světových DJs. Ať už máte rádi kultovní holandský sound, české povznášející emoce, nebo strojově přesný německý rytmus, v klubu Radost FX si určitě přijdete na své.

 

VSTUPENKY A INFO O KLUBU

Cena vstupenky na místě je 200,- Kč. Vstupné lze také zakoupit do 10.6. 2016 v předprodeji za zvýhodněnou cenu 160,- Kč na mailu: sales@trance.cz. Akce začíná v sobotu 18.6.2016 ve 21:00 a končí v 6:00 následujícího dne. Vstup na akci bude umožněn pouze osobám starším 18ti let. Klub Radost FX se nachází ve středu Prahy poblíž metra I. P. Pavlova. Radost FX již od počátku zachytila dříve nám upírané moderní styly hudby, a tak se zapsala mezi první, kdo v Praze a České republice vůbec nabídl možnost poslechu nejen house, techno, ale i jiné elektronické hudby, vystupovaly zde takové hvězdy, jako jsou legendární Carl Cox, Paul Van Dyk, Laurent Garnier, Judge Jules a jiní. V roce 1999 britský klubový magazín MINISTRY zařadil Radost FX mezi 20 nejlepších klubů na světě, čímž upevnil pozici tohoto subjektu na naší i celosvětové hudební scéně. V roce 2007 se v prestižním žebříčku serveru Worldsbestbars.com umístila Radost FX na 8. místě jako jediný český zástupce barů. Dokladem toho budiž i nesčetná další vystoupení řady domácích i zahraničních hvězd. Ke cti a renomé klubu je nutné přičíst i fakt, že se nikdy nerozpakoval razit svůj vlastní styl a nespoléhal se na vyloženě osvědčené módní hity a tendence, naopak je pomáhal tvořit. Zaslouženě se tak Radost FX řadí k nejznámějším hudebním klubům v ČR.

MISJA HELSLOOT

Pro dnešní generaci kluberů je elektronická taneční hudba daný fakt. Pro ostatní, kteří byli svědky 12palcové éry a vzestupu průlomových festivalů, eventů a happeningů, jsou to kořeny jejich vášně. Pro holandského DJe a producenta Misju Helsloota je hudba celoživotní náklonnost, dar od samého okamžiku, kdy se rozhodl zapojit do hry. Klíčovým hráčem na trance scéně je již více než 15 let, tak dlouho si tento vyrovnaný člověk stanovuje své poslání sdílet to, co miluje nejvíce: hudební extázi. DJingu se věnuje od roku 1992, ale do širšího povědomí vstoupil až v roce 1998, když ho Tiesto pozval k sestavení první "In Trance We Trust" kompilace vydané na Black Hole Recordings. Byl to pro něj průlom a poté Misja Helsloot vedle Tiesta, Armina van Buurena a Ferryho Corstena pomáhal utvářet holandskou trance scénu, která má sílu dodnes. Hrál všude po světě a nechyběl ani na velkých evropských festivalech jako Trance Energy, Dance Valley, Nature One, Hyperstate, Quest4Trance či letošním ASOT 750 festivalu v Utrechtu.

RONNY K.

Původem český hudebník s DJingem a hudební produkcí začínal v polovině 90. let. Po prvotních úspěších na poli euro house scény se před více než deseti lety přeorientoval na uplifting trance a přestěhoval do Velké Británie, kde žije a působí dodnes. V roce 2006 se stal prvním českým producentem, jehož track byl hrán v prestižní radio show A State Of Trance a tento ceněný úspěch v následujících letech ještě několikrát zopakoval. Známý je taktéž díky své radio show Trance4nations na AH.FM, která patřila v letech 2008 až 2015 mezi nejpopulárnější relace tohoto předního trance rádia. Hrál také na několika zajímavých lokacích jako legendární Ministry Of Sound či Luminosity Beach Festival a v červnu zahraje po čtyřech letech opět v České republice.

PARA X

Německý DJ a producent se z počátku své hudební kariéry věnoval pouze vlastní tvorbě a v roce 2001 vydal debutový singl "Tears". Ale jeho nejznámější track "Lost In Memories" vyšel až čtyři roky poté a právem si zasloužil své místo v širším výběru těch nejlepších trance klasik všech dob. V té době se již věnoval i hraní a předminulý rok oslavil 10 let profesionálního DJingu. Ale ani v produkci nepolevil. Každý rok vydává několik tracků a remixů. Jeho tvorba je charakteristická tím, že ač je složena ze současného soundu, tak nepostrádá ducha klasické trance music. A nejen pro toto hudební cítění je Para X ideálním DJem pro jakoukoliv trance párty.


http://www.trancenation.cz/
http://www.facebook.com/TrancenationCZ
http://www.facebook.com/misjahelsloot/
http://www.facebook.com/ronnykofficial/
http://www.facebook.com/paraxfansite/
http://soundcloud.com/antip0d
http://www.facebook.com/bryanelkinsmusic/
http://www.facebook.com/proggyboy/
http://www.facebook.com/dolvichofficial/

FB event

FB Radost FX

WEB

SoundCloud

YouTube

Aplikace Radost FX

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016