PARTYINFO

 

VENDETA

Datum konání:
10.06.2016 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Main stage: Tafrob & DJ Opia & DJ Chocolatic presents Katakomby, FunkMoguls (DJ Aka & Dummy), Lautek (ext.dust, ovadatop.cz), Djeda Lebeda (ovadatop.cz), MC Balba, Mania, Kotlyk (Pohon)
Bar stage: Hrr.nec (Redrum), Indigoboy, El Waca, Spool, Birg, Musicant (Pohon)
Báreček stage: Flowtek, Parabot, Dekor (Pohon)
Live:
VJs: Spool & Zae
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:30, vstup: 90,­- Kč
 
 
Tafrob, Opia a Chocolatic si připraví na Vendetu speciální show

Od podzimu jsme vás opět zásobovali tím nejlepším z D´n´B scény a proto jsme se rozhodli vám nabídnout na závěr sezony trochu něco jiného. Na hlavní stagi zvolníme tempo a čekají vás vedle DJs i živá vystoupení z ranku bass music a rapu. Příznivci rychlého tempa však nezůstanou ochuzeni, protože D´n´B budeme samozřejmě servírovat i tentokrát. Takže vás opět čeká nekompromisní nářez, který k Vendetě neodmyslitelně patří.

 

Hlavními tahouny červnového vydání této párty bude dvojice Tafrob a DJ Opia, které navíc doplní i DJ Chocolatic. Tito pánové patří k jedním z prvních, kdo u nás začal trochu seriozněji s hip­hopem a sklízeli za to zasloužený úspěch a uznání. První dva jmenovaní navíc v loňském roce dokázali, že nepatří do starého železa a vydali album "Katakomby".

Rozhodli se proto připravit na Vendetu speciální vystoupení, na němž svoji novinku představí formou živého vystoupení. Záda jim bude krýt zkušený DJ Chocolatic, známý především ze seskupení 1210 Symphony, jenž tuto show obohatí svými nadupanými DJskými "skills". Tento večer navíc budou natáčet i materiál pro svůj nový klip "Petr Pan", takže pokud se ukážete 10. června na Flédě, je velká šance, že se v klipu objeví i vaše tvář. Výčet pozvaných hostů však tímto nekončí. Prvními jsou znovuvzkříšení FunkMoguls, kteří aktuálně ve složení DJ AKA & Dummy opět obrážejí domácí kluby a zásobují je aktuálním funky breakem a mash­upy z vlastní dílny. Ze severu Moravy pak přijedou lámat beaty zkušený matador Lautek ve společném setu s MC Balbou a hudební chameleón Djeda Lebeda. Začátek večera pak odstartují rezidenti Mania a Kotlyk.

Jak jsme avizovali, příznivci D´n´B se můžou těšit na Bar stage, kam byste asi nenašli méně povolanou osobu pro míchání rychlých beatů, než je DJ Hrr.nec z legendární Redrum crew. Druhým hostem bude Indigoboy se svou citlivou směsí inteligentních bubnů a basů. Za pořádající Pohon crew pak nastoupí úderná jednotka ve složení DJs El Waca, Birg, Spool a Musicant. I tentokrát pro vás připravíme Báreček stage, kde si budete moci oddechnout při poslechu eklektických beatů a ploch s dubovým nádechem, o což se postarají Flowtek, Parabot a Dekor.

Get prepared for Vendeta!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016