PARTYINFO

 

DIMENSIONS - BRATISLAVA LAUNCH PARTY

Datum konání:
03.06.2016 - pátek
Místo konání:
Bratislava - Fuga
DJs:
Bruce (Hessle Audio, Dnuos Ytivil, Idle Hands / UK), Naďa (Counterpoint), CLV (BassTransmission), Bad Mojo (Hochspannung!), Michael Priest (Hochspannung!)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 5,- €
 
 
Dimensions Festival launch party poprvé také v Bratislavě

Seznam středoevropských a tedy našinci dostupných měst hostících oficiální launch parties festivalu Dimensions se rozrůstá o Bratislavu. Krom pražského Crossu tak tento ojedinělý chorvatský festival vystrčí růžky i do slovenské metropole.

 

Bratislavská klubová scéna se premiérově ocitne na seznamu oficálních warm-up parties k chorvatskému festivalu Dimensions. Stane se tak v pátek 3. června v klubu Fuga s kritikami vychváleným britským DJem a producentem BRUCE.

Bruce

Bruce, který si za své jmíno píše legendární značky Hessle Audio a Livity Sound, čímž se zařazuje mezi producenty jako Pearson Sound, Objekt, James Blake, Kowton či Peverlist, je pouze čtyřiadvacetiletý, velmi talentovaný producent z Bristolu. Ve své produkci spojuje dubby techno, dubstep či experimentální formy bass music, čehož výsledkem je originální, taneční a zároveň experimentální zvuk, který vás nenechá chladnými.



O kvalitní domácí support se příští pátek postarají – Naďa z Counterpoint crew, CLV z BassTransmission a organizátoři Hochspannung! párty Bad Mojo a Michael Priest.

FB Event


Line-up:

BRUCE (Hessle Audio, Dnuos Ytivil, Idle Hands / UK)

https://www.soundcloud.com/iambruce

https://www.facebook.com/officialbrucemusic

https://www.residentadvisor.net/dj/bruce

Naďa (Counterpoint)

https://www.soundcloud.com/nada_qina

CLV (BassTransmission)

https://www.facebook.com/clvclvclv

Bad Mojo (Hochspannung!)

https://www.facebook.com/mojoisbad

Michael Priest (Hochspannung!)

https://www.facebook.com/iammichaelpriest

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016