PARTYINFO

 

ADDICT #3

Datum konání:
21.05.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - Cargo Gallery
DJs:
NobodyListen, Janko Syky, Ciesay, MC Smack
Popis:
start: 22:00, vstup: 200,- Kč
 
 
Nobodyho Addict zakončí pražskou Fashion dealã

Oblíbený DJ a hudební producent NobodyListen přichází se třetím dílem své série večírků Addict, jehož neopakovatelnou atmosféru zvýrazní i hvězdní hosté a perfektně propracovaný line-up. Třetí párty pod taktovkou NobodyListena začíná v sobotu 21. května ve 22:00, potrvá až do 5:00 nedělního rána a bude probíhat ve třech patrech lodi Cargo Gallery na pražské Náplavce. Zábavu a romantiku zajistí také bary přímo pod nočním nebem na střeše lodi, příjemně naladí welcome drink Jäger zdarma pro prvních 150 příchozích.

 

Co vám Addict #3 přinese? Kvalitní zvuk a projekci, speciální line-upy, hosty domácí i zahraniční, vše v režii a za aktivní účasti samotného Jakuba Stracha alias NobodyListena. K němu se přidá DJ Janko Syky a speciální host Ciesay z Londýna, jehož párty v Londýně, Paříži nebo Los Angeles patří k těm nejvyhledávanějším. Ciesay je hlavně fotograf a zakladatel Places + Faces, před jeho objektivem pózoval Skepta, Kanye West, Drake, A$AP Rocky, Ian Connor a řada dalších osobností ze světa hudby a módy.

Nobodylisten

Pestrý hudební program Addict #3 doplní i jeden z nejdůležitějších lidí na naší new wave scéně a první český grime MC Smack se svým jedinečným DJ setem. Tento talentovaný raper, DJ a zakladatel skupiny IsCream Boyz je držitelem dvou hudebních cen Anděl a jeho poslední album "Sick" nadchlo fanoušky i kritiky. Smackovy pódiové performance přímo srší energií a nejinak tomu bude i na Cargo Gallery.

Smack

Květnový Addict #3 bude ovšem výjimečný, jde totiž zároveň i o afterparty pražského eventu FASHION DEALã, milovníků urban kultury. Během FASHION DEALã ve dnech 20. a 21. května v Kafkově domě budete mít možnost prohlédnout si nabídku jednotlivých módních značek a vybrané zboží si zakoupit přímo na místě. A rozhodně si nenechte ujít designový Hubertus Circle bar, což je speciální koktejlový program pro profi barmany, kteří rádi pracují s Jägermeisterem a po dobu akce vám z něj namíchají ty nejlepší koktejly.

Důležitá informace na závěr: Počet vstupenek v ceně 200.- Kč je limitovaný a zakoupíte je pouze přímo na místě.

Jak to vypadalo na Addict#2, kam dorazilo přes 700 lidí, uvidíte v tomto videu.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016