PARTYINFO

 

CONVERSE RUBBER TRACKS - SAMPLING & PRODUCTION

Datum konání:
26.05.2016 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Kavárna co hledá jméno
Live:
FVLCRVM, Mikoláš Růžička, Sonority
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 17:00, na workshop je nutná registrace: http://www.converse-music.com/workshops/sampling-produkce/
 
 
Workshop Converse Rubber Tracks se koná příští čtvrtek

Converse Inc. v rámci své globální hudební platformy Converse Rubber Tracks přináší hudební workshop zaměřený na sampling a vzdělávání v oblasti produkce, který se uskuteční 26. května 2016 od 17:00 v nově otevřené Kavárně, co hledá jméno na Smíchově. Hlavním tématem celé akce bude kromě samplingu a produkce i skvělý zdroj, kterým je Converse Rubber Tracks Sample Library. Tu účastníkům přiblíží teoreticky i prakticky tři vybraní profesionální muzikanti z české a slovenské hudební scény - DJ FVLCRVM, Mikoláš Růžička, frontman kapely PIANO, a Sonority, DJ a producent. Registrace pro zájemce bude otevřena od 13. do 23. května zde.

 

Converse Rubber Tracks Sample Library je online knihovna s více jak 34.000 vysoce kvalitními samply nahranými v Converse Rubber Tracks studiích. Knihovna je plná hudebních stop, smyček, které jsou bezplatně k dispozici hudebníkům po celém světě. Celý program odstartuje panelová diskuze vedená Stanislavem Zimou (Radio 1), za účasti DJ a producenta FVLCRVM, frontmana kapely PIANO Mikoláše Růžičky, DJ Sonority a Converse EMEA Music Marketing manažerky Carrie Grey. Následovat bude praktický workshop vedený výše jmenovanými panelisty zaměřený na jejich vlastní tvorbu a pohled na produkci a sampling.

Converse

CONVERSE RUBBER TRACKS


Globální platforma, která vznikla v roce 2011, nabízí začínajícím umělcům nastartovat vlastní kariéru a podporuje jejich kreativitu. Converse Rubber Tracks mobilní studia propojují umělce se zkušenými zvukaři, díky kterým mohou vytvořit originální nahrávky v profesionálním studiu bez nákladů. Tento program zahrnuje stálá studia v Brooklynu, Sao Paulu a Bostonu a pop-up studia po celém světě. Converse Rubber Tracks Live je pak šňůra koncertů těchto začínajících umělců, díky které si vyzkouší i pódium. Digitální platformou je pak Converse Rubber Tracks Sample Library - dlouhodobě rostoucí sbírka audio samplů, které vznikly v rámci Converse Rubber Track studií. Použití samplů je zdarma a může je využít kdokoliv s přístupem na internet.

CONVERSE

Společnost Converse Inc. se sídlem v Bostonu, Massachusetts je dceřinou společností firmy Nike Inc. Byla založena již v roce 1908 a za tu dobu si vybudovala reputaci americké původní sportovní značky - "America’s Original Sports Company" TM, která je synonymem světoznámých modelů tenisek jako např. Chuck Taylor® All Star®, Jack Purcell® či One Star®. Dnes Converse nabízí originální portfolio pánské, dámské i dětské obuvi, ale soustředí se i na prodej doplňků a oděvů. Produkty Converse mají zastoupení ve více než 160 zemích světa.

Více informací o Converse na www.conversecz.com a sledujte @converse.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016