PARTYINFO

 

OLDSCHOOL TECHNO CLASSICS BOAT

Datum konání:
21.05.2016 - sobota
Místo konání:
Parník Tyrš
DJs:
Oldschool Techno Stage: Boss, Pavel Krejdl, Daho, Twin vs. Jencl, LamyCZ vs. Shimita, B.One.K
House Stage: Raju, Funk2Brothers, Deny, Thomas Carter, Spirit, Otik Von Hell, Fany
Live:
Chief! Mama, Prague Music Therapy
Popis:
start: 17:00, vstup: https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/vstupenky/oldschool-technoclassics-boat-115666
 
 
Oldschool Techno Classics Boat vyplouvá tuto sobotu

Doufáme, že když čtete tyto řádky, stojíte nohama pevně na zemi, protože pokud budete v sobotu 21. května s námi, tak pevnou půdu pod nohama mít rozhodně nebudete! Oldschool Techno Classics totiž vypluje na šestihodinovou plavbu po Vltavě a na dvou pódiích vám zahraje téměř dvacet předních DJs a projektů.

 

Těšit se můžete na návštěvu ze Slovenska, odkud vám staré technošpeky přijede zahrát známý DJ Boss. Za dvacet let nasbírá DJ pořádný archiv vinylů, a to nejlepší co doma v regálech našli, vám zahrají legendy české scény Pavel Krejdl a Daho. Proto se můžete těšit na samé libové kousky, které vás zahřejí u srdce.

Na palubě parníku Tyrš vás čekají také dvě live vystoupení. Na Oldschool Techno Stage uslyšíte projekt Chief!Mama, zatímco house floor rozvibrují Prague Music Therapy.

DJ Twin a další členové posádky budou slavit narozeniny, takže bude celou dobu plavby pořádně veselo. Pokud se na české technoscéně plavíte už nějaký ten pátek, rozhodně na palubě nesmíte chybět. Poslední palubní lístky jsou v předprodeji Ticketstreamu tady.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016