PARTYINFO

 

MAGNETIC FESTIVAL - 10TH ANNIVERSARY

Datum konání:
16.12.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - PVA Letňany
DJs:
R3hab, Chocolate Puma, Jay Hardway, John Culter, Merk & Kremont, TJR
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 19:00, vstup: základní vstupné I. vlna: 790,- Kč (cena se bude zvyšovat až na 1.290,- Kč), VIP ALL INCLUSIVE: I. vlna: 2.500,- Kč (cena se bude zvyšovat až na 3.500,- Kč) = neomezená konzumace veškerého pití v rámci VIP terasy, vlastní šatny a toalety a odbavení VIP vstupem. www.ticket61.com
 
 
Florian Picasso na prosincovém Magnetic Festivalu
TJR míří na prosincový Magnetic Festival

Americký producent TJR vystupuje v Evropě velmi zřídka. Není tak divu, že jeho účast v rámci prosincového Magnetic Festivalu v Praze bude zároveň jeho první návštěvou v ČR.

 

Před 12ti lety se rozhodoval, zda se bude věnovat golfu na profesionální úrovni, nebo zda by na poklidném "greenu" raději viděl velký taneční festival, kde bude odpalovat jeden hit za druhým. V roce 2016 není pochyb, že se milovník French Martini, velký fanoušek NY Rangers a v neposlední řadě i velký bavič, tenkrát rozhodl správně a jeho producentské zásluhy pod tracky jako "Bounce Generation", "Ode To Oi", "Don’t Stop The Party", "Funky Vodka", "Freaks", "Mic Check", "What´s Up Suckaz" nebo "Fuck Me Up" jsou dnes nezpochybnitelné.

TJR
Dříve, než se dostal k vlastní produkci, si však prošel několika lety čistého DJingu, který jej díky technice hraní proslavil sám o sobě. TJR tvrdí, že styly jako "big room" nebo "Melbourne bounce" by ho tolik nebavily, kdyby se k nim nepropracoval přes produkování hudebně odlišných skladeb. O tom, že mu ale není cizí snad žádný taneční styl, vás rád přesvědčí osobně.

TJR: "My music is fun and bouncy. It won't make you cry but it will will make your butt move..."

TJR – "Electric Daisy Carneval 2016

Vstupenky je možné zakoupit na www.ticket61.com.

Facebook event

 
Chocolate Puma na prosincovém Magnetic Festivalu Merk & Kremont na prosincovém Magnetic Festivalu

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Videa z akce Magnetic Festival - 10th Anniversary od ronnyho
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016